Ok
Elfelejtette tagkódját?
Adja meg a regisztrált e-mail címét és elküldjük önnek a tagkódját!
E-mail
Elfelejtette PIN-kódját, CV-bónusz jelszavát?
Kérjük, töltse ki a tagkód mezőt!
Tagkód
Vissza a cikkhez
why-mlm : CaliVita International

Miért az MLM?

Mert ez az üzleti forma az emberi segítőkészségre és a pozitív tapasztalatok megosztására épül. Arra az alapvető emberi tulajdonságra, amikor meg akarjuk osztani szeretteinkkel, barátainkkal, ismerőseinkkel, embertársainkkal a jó tapasztalatainkat azért, hogy a másik embernek is jó legyen! Ez egy csodálatos dolog, bárcsak így működne az egész világ!

A CaliVitánál így működik! Több mint 20 éve hisszük és tapasztaljuk, hogy igenis létezik MLM emberi értékekre alapozva, nyomulás és erőszak nélkül.

Az MLM (Multi Level Marketing) rendszerét az Egyesült Államokban alakították ki az 1950-es években. William Casselbery és Lee Mytinger egy új, úgynevezett „baráttól barátnak” üzleti modell alapjait fektette le. Ez az üzlet a bizalmi kapcsolatokon keresztül fejlődik. Egyszerűségétől nagyszerű, ennek köszönhetően nagyobb befektetés nélkül kezdhet bárki vállalkozásba. Ez az üzleti modell lehetőséget biztosít nagyon sok embernek arra, hogy kitörjön a mindennapi mókuskerékből.

Azok, akik más üzleti modelleknek köszönhetik vagyonukat, a network marketing legnagyobb rajongói – manapság még inkább, mint valaha. A multimilliárdos Donald Trump nyilatkozata szerint, ha elvesztené minden pénzét, egy jól működő MLM-céget alapítana, és újrakezdené a nulláról.

Miért? Mert ez az üzletág hétköznapi cselekedeteken és emberi értékeken alapul. Olyanokon, amit nap mint nap teszünk. Üzleti modellje nagyon logikus és igazságos. Aki egyszer megérti a nagyszerűségét, az biztos, hogy kitartó munkával életre szóló sikereket érhet el ebbe az üzletágba.

Nézzünk egy egyszerű hálózatépítési példát, amit azonban a multik vagy a hagyományos üzleti modellek egyáltalán nem jutalmaznak. Elmész a moziba megnézni egy filmet. Nagyon tetszett neked. Mit teszel? Lelkesen mesélsz róla a barátaidnak, akiket magával ragad a te rajongásod, és emiatt elmennek a moziba és ők is megnézik a filmet. A mozi hagyományos üzleti modellben működik, így nem fizet neked jutalékot azért, mert reklámoztad. Ezzel szemben az MLM üzleti modell a te reklámozásodra alapozza a működését, és neked fizeti ki jutalékként a „reklámdíjat”.

Az egész rendszer legfontosabb láncszeme az ember, és az általa kialakított bizalmi kapcsolatok. A hangsúly a bizalmi kapcsolat kialakításán van.
A CaliVitánál mi ezt több mint 20 éve felismertük. Tagjaink legfőbb célja a segítségnyújtás, a minőségi tanácsadás és a hosszú távú bizalmi kapcsolatokra épülő hálózatépítés – nyomulás és erőszak nélkül. És ebből nem engedünk! Mi ettől vagyunk különlegesek és mások.
Hála magas szintű képzéseinknek (CaliVita Akakdémia) mindezt a tevékenységet partnereink emberi módon, mindig az ügyfél személyiségét és igényeit figyelembe véve végzik.
Tagjaink önálló üzletük építése során lehetőséget kapnak az anyagi jólétre és a személyes fejlődésre, mely az addiginál kreatívabb, modernebb, gazdagabb, egészségesebb – más szóval Minőségi Élettel jutalmazza őket.

Nálunk teljes mértékben rajtad múlik, hogy a rendszer által kínált előnyök és lehetőségek közül melyekkel kívánsz élni. Vannak olyan tagjaink, akiket csak az egészségmegőrzés lehetősége vonz, míg másokat az anyagi biztonság megteremtése. Van, aki vásárlóként lép be, van, aki azért, hogy keressen egy kis plusz pénzt. Néhányan egyedüli bevételi forrásként használják a rendszert, míg mások pozitív energiánkért és optimista életszemléletünkért csatlakoznak hozzánk, vagy csupán az utazás öröméért és az új barátságokért. Végül vannak olyanok is, akik a fenti lehetőségek közül az összeset kihasználják.

A felsorolt előnyök mindegyike megtalálható a CaliVitánál, sőt még annál is több is.

Teljesítménykényszer nélkül

Ha élsz az általunk kínált saját, független vállalkozás lehetőségével, személyiséged és egyéni motivációd lesz az alapja haladásod ütemének. Te döntöd el, hol, mikor és mennyit szeretnél dolgozni: a meglévő munkahelyed mellett vagy fő tevékenységként, napi 1-2 órát vagy többet, és nem határozzuk meg, milyen módszerekkel, hogyan építsd saját vállalkozásodat.

Országhatárok nélkül

Rendszerünk globális jellegének köszönhetően bárhol is válsz a hálózat tagjává, lehetőséged nyílik arra, hogy a teljes termékskálából válassz, és megvásárold azokat a termékeket is, amelyek nem elérhetőek az adott országban. Mindemellett szabadon építheted hálózatodat bármely országban, ahol jelen vagyunk.

Anyagi biztonság – komoly indulótőke nélkül

Nálunk mindenki egyenlő eséllyel indul, mert nincsenek drága kezdőcsomagok vagy magas belépési díjak, csak az idődet kell befektetned.

Korrekt üzlet

Több mint 20 éve korrekt partnerként segítjük tagjainkat abban, hogy megvalósíthassák álmaikat.

Érvényesülés, siker és elismerés

Elismerjük az erőfeszítéseidet! A legkisebb sikert is büszkén ünnepeljük, az átlagon felüli teljesítményeket pedig kiemelkedően honoráljuk. Az anyagi javadalmazás mellett nagy gondot fordítunk az erkölcsi elismerésre, amely kimagasló publicitást kap mind országos, mind nemzetközi rendezvényeinken, és amely által méltó módon élheted meg a sikert.

Együttműködő csapat - tapasztalat, tudás és élmények megosztása

A CaliVita International Share Marketing cég. A Share Marketing alapelvei szerint megosztjuk egymással tapasztalatainkat, tudásunkat, az élményeket és a jövedelmet, hogy valamennyien többek, sikeresebbek és gazdagabbak legyünk.

A tudás és a tapasztalat átadása

Munkád során egy általad választott, gyakorlattal, tapasztalattal és hálózatépítési tudással, stratégiával rendelkező tanácsadó lesz a mentorod, aki a kezdeti lépésekben segít. A célja, hogy meg tudd valósítani álmaidat, és elérd a konkrét, kitűzött célt.

Közös élmények

Sikerorientált, egészségtudatos, pozitív, közös jövőképpel rendelkező emberek csoportja vagyunk. Közvetlen, szinte családias működésünknek köszönhetően az összetartozás élményét biztosítjuk minden tagunk számára, amit a hangulatos rendezvények mellett a munkán túlmutató kapcsolatok is jellemeznek.

Tekintsd meg az MLM-ről szóló videónkat:
 
 
“Ha vannak nagy álmaid, és másoknak is szívesen segítenél nagy álmaik megvalósításában, akkor ezt az üzleti modellt neked találták ki. Részmunkaidőben is elkezdheted a vállalkozásodat, aztán – ahogy növekszel – másoknak is segíthetsz elindítani a részmunkaidős vállalkozást. Ez egy olyan érték, amiért érdemes tenni: egy üzleti forma és emberek, akik hozzásegítenek másokat álmaik megvalósításához.”
Robert T. Kiyosaki
vállalkozó és publicista
“A manapság elérhető vállalkozási lehetőségek közül az egyik legfontosabb a közvetlen értékesítés vagy más néven hálózati marketing.”
Paul Zane Pilzer
Nobel-díjas közgazdász és publicista
“A hálózati marketing a jövő nagy hulláma. Manapság kezdi kiszorítani a franchise modellt, ami az átlagembertől túl nagy tőkeráfordítást követel.”
Jim Rohn
Amerika üzleti filozófusa

Újabb szállítási lehetőség!

Ritkán vagy otthon? Sürgősen szükséged lenne a termékekre? Vagy egyszerűen csak a saját időbeosztásod szerint szeretnél élni, nem pedig a futárra várakozva? A GLS CsomagPont szolgáltatás költség- és időhatékony kézbesítési megoldást kínál a CaliVita vásárlói számára. Juss hozzá a megrendelt termékekhez a Te napirendedhez igazodva, kényelmesen és gyorsan! 200 településen több mint 500 átvevőhely Hogyan működik? Vásárolj webshopunkban, a www.calivita.hu oldalon, majd válaszd ki a „Szállító választás” menűpontban a GLS CsomagPontot. A megrendelést követően SMS- vagy e-mailértesítést kapsz a csomag érkezéséről és az utánvét összegéről. Ezután nincs más dolgod, mint útba ejteni a kiválasztott átvevőhelyet egy neked tetsző időpontban! Miért előnyös? Gyors és rugalmas: akár már 24 órán belül megérkezhet a csomagod, amelyet 5 munkanapon belül bármikor átvehetsz a
tovább...

Vár rád a nyár!

Lassan a 2015-ös év is a végéhez közeledik, a napok hűvösre fordulnak, a természet felöltötte téli ruháját… Az ünnepi időszakra való készülődés forgatagában néha mégis meg-megállunk az ablaknál és a szikrázó napsütésre vágyva a meleg nyári napokra gondolunk. CaliVita tagként mi az első dolog, ami a nyári forróság kapcsán eszünkbe juthat? Hát persze, hogy a cég egyik legizgalmasabb rendezvénye, a Nemzetközi CaliVita Nyári Tábor! Mi nemcsak gondolunk rá, hanem dolgozunk is rajta, hiszen 2016 nyarán kerül megrendezésre a CaliVita 15. nyári tábora, ahova szeretettel várunk minden régi és új CaliVita tagot, aki egy újabb felejthetetlen Calivitás élménnyel és szakmai tudással szeretne gazdagodni. 2016. június 20–25 között ismét egy új helyen, a Zaton Holiday Resort-ban (Zadar, Horvátország) várunk családoddal és barátaiddal, amennyiben van kedved néhány felejthetetlen napot eltölteni a csodaszép Adria partján, és nem bánod, hogy mi mindent meg
tovább...

E-Protect termékcsalád

 A WHO 2011-es bejelentése, miszerint a mobiltelefonok rákot okozhatnak, nagy port kavart. A vita azóta nőtt a mobiltelefonok és más, gyakran használt hordozható elektronikus eszközök lehetséges egészségügyi veszélyeiről, mindeközben több szakértő és kutató aggodalmának adott hangot.                     A jelerősség sötét oldala Dr. Thomas Rau, a svájci Paracelsus Klinika orvosa egyike az alternatív egészségmegőrzé
tovább...

Természetes tippek allergia ellen

Az allergia mára népbetegséggé vált, és rohamosan terjed. Ugyan a 19. században még csak elvétve fordult elő, és a 20. században is csupán a világ lakosságának 1%-át érintette, ma már 35%-a szenved a betegség kellemetlen tüneteitől. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzései szerint ez az arány 2050-re elérheti az 50%-ot is. Bár az allergiára való hajlam örökölhető, ráadásul a környezeti &aacut
tovább...

Maradj CaliVita tag 2016-ban is!

Emberek milliói választották már a CaliVita kínálta előnyöket: a függetlenség, az anyagi biztonság és a kiváló minőségű termékek által nyújtott Minőségi Életet. Újítsd meg a tagságodat, ha még nem tetted meg, és élvezd továbbra is ezeket az előnyöket! Erre kétféle lehetőséget is biztosítunk neked. Automatikus tagságmegújítás év közben Amennyiben fo
tovább...

Fényes mosoly egész évben

A szájhigiénia valószínűleg még a gazdag, nyugati társadalmakban is kényes pont. Ezt bizonyítják azok a fogászati felmérések, melyek az időskori ínysorvadás fiatalkori kezdetét szerették volna felmérni. Az ínygyulladás, melynek krónikussá válása ínysorvadáshoz vezethet, már a gyermekeknél is megfigyelhető, és Amerikában a felnőtt lakosság felét, a 65 év felettieknek akár 70%-át érintheti.<
tovább...

Nyaralj önfeledten!

Az egész éves kemény hajtás után felüdülés élvezni a napsütést, strandra járni és utazni. Annyi önfegyelem után ilyenkor talán kevesebbet törődünk az egészségünkkel is, ezért most összeszedtünk néhány jó tanácsot, amivel nem tűnik akkora áldozatnak az odafigyelés! Utazás és környezetváltozás során a nem megszokott élelmiszerek sokaknak okozhatnak átmeneti bél- és gyomorrendszeri problémá
tovább...

CaliVita Nyári Tábor - Élménybeszámolók

Kedvcsinálóként nézd meg az előző táborokról készült videókat és olvasd el azok véleményét, akiknek már volt részük ebben a felejthetetlen élményben: „Való világból” álomvilágba Hihetetlen élmény a „való világból” belecsöppenni hasonló gondolkodású, életigenlő, célokkal teli, intelligens, jókedvű, optimista emberek társaságába! Gyönyörű környe
tovább...

D-vitamin és koenzim-Q10

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy milyen betegségektől tartanak a leginkább, valószínű, hogy legtöbben a daganatos megbetegedéseket említenék. De mit tippelsz, mi a vezető halálok a világon? A WHO adatai szerint a szív- és érrendszeri megbetegedések vezetnek a legtöbb halálhoz, gyakorlatilag minden harmadik ember szíveredetű betegségben hal meg, legnagyobb arányban a szívet ellátó koszorúerek betegsége és stroke miatt. Fájdalmas adatok ezek, hiszen a legtöbb
tovább...

CaliVita Nyári Tábor 2015

  Amennyiben az egészséges életmód híve vagy, ismered, fogyasztod és szereted a CaliVita termékeit, hiszel egy független üzlet által biztosított szabadság lehetőségében, bízol egy együttműködő csapat teremtő erejében, vagy csak szeretnél egy élményekkel teli hetet eltölteni barátságos és felszabadult emberek társaságában, akkor feltétlenül ott kell lenned a 2015. június 21-26. között megrendezésre kerülő CaliV
tovább...

Gummy Kids 50% kedvezmény a készlet erejéig!

Gummy Kids féláron KÉSZLETKISÖPRÉSI AKCIÓ > Január 16-tól a készlet erejéig Gummy Kids féláron!  A termék ára 4 230 Ft helyett, most csak 2 115 Ft | BP 53 | KP 1 666 A Gummy Kids a gyermekek fejlődéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, mindezt mesterséges színezékek és ízesítők nélkül. Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék di
tovább...

Magyarországon a legmagasabb a D-vitamin hiány

A borongós téli időben, kevesebb a napsütéses órák száma, így jóval kevesebb D-vitaminhoz jutunk, mint amennyire a szervezet normál működéséhez szükséges lenne.  Magyarországon a legtöbb felnőtt D-vitamin-hiányos A D-vitamin hormonként funkcionál a szervezetben, hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő. Magyarországon a felnőttek 94 százaléka D-vitamin-hiányos, 21 százalékuk pedig nagyon súlyos D-vitamin-hiányban szenved. A gyerekek adatai jobbak: kétharmaduknál észlelhető D-vitamin-hiány és mindössze 5 százalékuknál igen súlyos mértékű. A D-vitamin-hiány so
tovább...

Januári újdonságok - Kezdjük együtt az évet!

2017. január 07-ig MEGHOSSZABBÍTOTTUK! Meghosszabbítottuk a Célkitűző Szeminárium és Stratégiai Szeminárium early bird időszakát! Így 2017. január 07-ig MÉG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ!Jegyárak Early Bird időszakban -20% KEDVEZMÉNNYEL!Célkitűző Szeminárium: 12 000 Ft+ÁFA (bruttó 15 240 Ft) helyett 9 600 Ft + ÁFA (bruttó 12 190 Ft) Célkitűző és Stratégiai Szeminárium: 20 000 Ft+ÁFA  (bruttó 25 400 Ft) helyett 16 000 Ft + ÁFA (bruttó 20 320 Ft)    Ne feledd, hogy je
tovább...

BioHarmonex előrendelés - holnap éjfélig!!!

Ne mondj le az ingyen CaliVita termékekről! Már csak 1 napod maradt, hogy élj a lehetőséggel és tiéd legyen a 31 500 Ft értékű CaliVita termékcsomag! Mit kell tenned? Rendeld meg a BioHarmonex legújabb generációját MOST és ajándékba kapsz egy nyakpántot, 5 extra programot és 31 500 Ft értékben választhatsz CaliVita terméket! Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot! Az akció 2016. december 31-ig tart. Bővebb információt a www.bio-harmonex.com oldalon találsz.   Ez az e-mail kizárólag a CaliVit
tovább...

Ingyenes kiszállítás még 3 napig!

Rendeld meg kedvenc termékeidet decemberben Még 3 napig él DECEMBERI EXTRA AJÁNLATUNK:Rendelj minimum 10 000 KP értékben 2016. december 31-ig, és rendelésedet ingyen házhoz szállítjuk! Miért érdemes a CaliVita termékeit választanod? Mert több mint 20 éve kimagasló szakmai háttérrel kínáljuk a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeinket. Mert mindig a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására törekszünk. Mert 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkr
tovább...

Gummy Kids 1+1 akció

1-et fizetsz 2-őt kapsz 3 NAPIG > December 27-29. között Gummy Kids 1+1 akció!  A 2 db termék ára 8 460 Ft helyett, most csak 4 230 Ft | BP 105 | KP 3 331 Melyik gyerek ne szeretné a gumicukrot? Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék dinós matrica is könnyen mosolyt csal a gyerekek arcára!    MEGRENDELEM >>> Miért vála
tovább...
Nemzetközi szponzorálási lehetőségekrőlNemzetközi szponzorálás – holland operációHogy miért érdemes terjeszkedni más piacok felé is? A legfontosabb érv az, hogy a CaliVita központja Budapesten van és Nyugat-Európa egy óriási piaci lehetőség a terjeszkedésre, a maga közel 400 milliós lakosával! Az ott élő emberek egy igen magas színvonalú wellness kultúrához vannak szokva, fizetőképes kereslettel, magas életszínvonallal, amelyhez a magas minőségű CaliVita termékek nagyon jól illeszthetők, ajánlhatók. A hazai piac viszonylag kis mérete egy másik jelentős tényező, ami rákényszeríti a hazai hálózatépítőket - az újakat is –, hogy külpiacokon is terjeszkedjenek. Így tehát a hálózatépítők versenyképességét nemcsak a hazai piacokon kell biztosítani, hanem a nemzetközin is. Most amikor a modern technikai vívmányoknak köszönhetően már minden háttéreszköz a rendelkezésünkre áll: internet, Skype, MSN egyéb ingyenes kapcsolattartó lehetőségek, nagyon könnyű kapcsolatot tartani a külföldi hálózatépítőkkel is. A Skype segítségével, például be lehet őket kapcsolni hazai előadásokba, rendezvényekre konferenciahívással, hogy csak egy példát említsünk.Ha valakinek rokona, vagy ismerőse él vagy dolgozik a helyi operációval nem rendelkező európai  országban, az könnyedén terjeszkedhet ennek a kapcsolati tőkének köszönhetően. Ön szerint mekkora esélye van a sikerre, ha egy új – hálózattal még alig rendelkező vagy egyáltalán nem rendelkező -  országban indul el az üzlet indulásakor? Most összefoglaljuk, hogy mi ennek a menete, a többi már Önön múlik!!!Új regisztráció menete Nyugat-EurópábanAz újonnan regisztrált Tagnak 52 KP értékben (kb. 65-70 EUR-ért) kell vásárolnia ahhoz, hogy teljes körű Taggá váljon.Útovább...

Legfrissebb fotóink