Ok
Elfelejtette tagkódját?
Adja meg a regisztrált e-mail címét és elküldjük önnek a tagkódját!
E-mail
Elfelejtette PIN-kódját, CV-bónusz jelszavát?
Kérjük, töltse ki a tagkód mezőt!
Tagkód
Vissza a cikkhez
successful-starts : CaliVita International

Sikeres indulás

Tácsik Lászlóné, 10%, Magyarország

A CaliVita nekem irányváltást jelent, elsősorban gondolkodásban. A „majd lesz valahogy” felcserélődött az „úgy lesz, ahogy én akarom, ahogy én csinálom” változatra. Kitartással és néha hullámokkal, de a hangsúly már a kitartáson van.
Óvónőként sok olyan problémával találkozom, ami a szülőknek nehézséget okoz. A köztünk kialakult feltétlen bizalom alapján meghallgatják és elfogadják ajánlataimat, tanácsaimat, és a termékek működnek. Eleinte azt gondoltam, a kétféle tevékenység nem egyeztethető össze, de rájöttem, hogy az egészséggel kapcsolatos tanácsaimmal épp úgy tudok segíteni, mint pedagógiai, pszichológiai beszélgetéseimmel.
Természetesen ahhoz, hogy bátran merjek immunerősítéssel, allergiával, vashiánnyal, emésztéssel stb. kapcsolatban bármit is mondani, sokat kellett tanulnom. Ma már ki nem hagynék egyetlenegy termékakadémiát, szemináriumot, nyári tábort vagy tréninget sem, ahol képezhetem magam, növelhetem tudásomat, mert mindez önbizalmat ad.
Megváltoztak a könyvolvasási szokásaim és az érdeklődési köröm is. Emelt fővel vállalom, hogy a CaliVita családjához tartozom. Megtanultam célokat kitűzni, és azokat megvalósítani.
Természetesen a rengeteg saját és családi terméktapasztalat is megerősített abban, hogy lehet megfelelő étrendkiegészítőkkel, gyógyszermentesen és egészségesen jó élni.
Még sok tanulásra és főleg időre van szükségem ahhoz, hogy megtaláljam azokat a közvetlen munkatársakat, akiknek jó vezetőjükké válhatok. De az úton már ott vagyok! És tudom, hogy csak menni kell előre, akkor is, ha néha hegyeket kell megmászni.

Csőke Szilveszterné, 10%, Magyarország

Tudatosan készültem arra, hogy amikor 2015 májusában nyugdíjba megyek, tartozzam egy közösséghez, ahol jó emberek vesznek körül, jó célt tudok szolgálni, és jól érzem magam.
Bármennyire hihetetlennek tűnik, de én arra vártam, arra vágytam, hogy végre rám találjon valaki, és általa egy igazi, jó közösségbe kerüljek.

Tudom, hogy nincsenek véletlenek. Pintér Szilvi meghívására elmentem egy szegedi infóestre, ahonnan egy termékkatalógussal és hanganyagokkal távoztam, majd nyugdíjba vonulásom napján regisztráltam a CaliVitához.

Szilvi meggyőzött, hogy egy magyar cégről van szó, mely 24 éve működik, ráadásul Szegedről indult. A kiváló termékekből álló, széles termékpalettának köszönhetően minden korosztály számára kínál megoldást arra, hogy minél fittebbek és egészségesebbek maradhassunk.

Ma már az emberek belátják a prevenció fontosságát. Szerencsére ugyanígy gondolkodik a férjem is, aki az első pillanattól kezdve mindenben mellettem állt, és ma már – Dr. Rákóczi Csongor támogatásával – együtt építjük az üzletet. Egyszerűen csak megosztjuk a jót az emberekkel. Aki nyitott rá, akinek fontos az egészsége, fontos a jövője, van célja és hite, az csatlakozik hozzánk.
Akit egyszer megérint a CaliVita „szele”, nehezen tudom elképzelni, hogy hátat fordít neki.

Egy ilyen kiváló és tisztességes üzletben öröm dolgozni még akkor is, ha néha kapunk nemeket is. Nem is munkaként éljük meg, hiszen olyan baráti jellegűek ezek a találkozók, hogy alig várjuk, hogy ismételten találkozzunk egymással.

Ledolgoztam 40 évet, én is sokszor vártam a csodát, hogy majd történik valami, hogy majd jövőre biztosan jobb lesz. Nem lett jobb, sőt…, de végre eljött az idő, amikor már jól érzem magam, és mindent megteszek a férjemmel együtt azért, hogy minél közelebb kerüljünk céljaink megvalósításához. Képzésekre járunk, hanganyagokat hallgatunk, tisztában vagyunk vele, hogy nagyon sokat kell még tanulnunk, de megtesszük, hogy mi magunk is segíteni tudjunk munkatársainknak.

Imádom a termékeket! Mindenki számára érthető termékes és üzleti hanganyagok állnak rendelkezésünkre, csak el kell juttatni az emberekhez. Hálás vagyok, hogy engem is megszólítottak.
Kitartóak vagyunk, bízunk önmagunkban, bízunk ebben a cégben, a fogyasztóinkban, a munkatársainkban. Végtelenül boldog vagyok, hogy a CaliVitához tartozom.

 Tar Norbert, 7%, Magyarország

A CaliVita céggel, vagyis a cég egyik képviselőjével, egy fiatalemberrel egy búzamező közepén találkoztam, akivel néhány mondat után Brian Tracy-ről kezdtünk el beszélni. Előtte nem találkoztam olyan emberrel, aki ismerte volna őt. Beszélgettünk a cégről, és nekem nagyon megtetszett az az életforma, amit el lehet érni általa.

Tudtam, hogy az alkalmazotti élet nem az, amire vágyom, csak nem találtam kiutat. Már korábban is foglalkoztam önfejlesztéssel, csak nem tudtam összekapcsolni a tanultakat az én életemben történtekkel, de ezúttal ez megváltozott.

Úgy gondolom, hogy aki jó ember, akiben van segítő szándék és meg tudja hallgatni a másik embert, az sikeres lehet ebben az üzletben. Sok emberben felmerül a kérdés, hogy ha ez ennyire jó, akkor miért nem ezzel foglalkozik mindenki. Véleményem szerint kell, hogy legyen egy célod és egy meggyőző válaszod arra, hogy miért csinálod, mert amikor a nehéz idők jönnek, ezek fognak átlendíteni rajtuk.

A hálózatépítést úgy kell elképzelni, mint egy téglafalat, ami színes téglákból áll. A piros tégla, amit kevesen szeretünk, pedig ez fogja meghatározni a sikeredet: hány ismerősödet tudod elhívni, hogy megismerjék a céget? A sárga tégla maga a cég megismertetése. A zöld tégla pedig az, amikor megbeszéljük, hogyan tetszett a beszélgető partnernek a cég, és van-e bármilyen kérdése. Ha nincs, ami összetartja a téglákat, a fal ledől. Kell egy kötőanyag, ami jelen esetben a rendezvényekre való járás, CD-k, DVD-k hallgatása, konzultációk a sikeres üzlettársakkal, könyvek olvasása. Ez egy tanulható folyamat, senkinek nem volt a homlokára írva, mikor megszületett, hogy ő pálmás menedzser lesz, mindenki az évek során vált azzá. Hinned kell magadban, hogy képes vagy elérni, amit akarsz, mert attól még, hogy a környezeted nem hisz benned, te lehetsz sikeres. Viszont ha te sem hiszed el magadról, akkor esélyed sincs rá. A kezdő munkatársaknak azt ajánlanám, hogy találjanak egy célt, amiért érdemes élni, legyen bennük tanulási hajlandóság és kitartás.

 Bíró Mónika, 7%, Magyarország

A CaliVitával édesanyám révén találkoztam, aki rövid idő alatt kigyógyult egy hangszálgyulladásból a CaliVita termékeinek segítségével. Egy bemutatóról hazatérve azt javasolta, hogy menjek el vele a következő találkozóra, mert meglátása szerint nekem erre van szükségem!

Eleinte gyanakodva méregettem mindent és mindenkit, de a termékek meggyőztek. Nagyon rossz fizikai és lelki állapotban voltam, amikor végül is utolsó szalmaszálként a CaliVitába kapaszkodtam. Fontos volt számomra, hogy az egészségemet a lehető legtermészetesebb módon próbáljam megőrizni, a gyógyszeripar megkerülésével.

Rövid időn belül az egészségi állapotomban és a hangulatomban egyaránt pozitív változás állt be, amely életem minden területére kedvező hatást gyakorolt.

Szerettem volna, ha a környezetemben élők is észreveszik, hogy van megoldás a problémáikra, ezért megosztottam velük személyes tapasztalataimat és ajánlottam nekik a termékeket.

A tudatos üzletépítésbe később kezdtem bele, már egy szabad és boldog élet képével a lelkemben. Eleinte nehézséget okozott a meghívás, a kifogáskezelés, az időgazdálkodás, valamint a hitelességem a témában, de tanulással, önképzéssel és kitartással le tudtam győzni ezeket az akadályokat. Jelenlegi célom egy stabil fogyasztói kör kialakítása, továbbá az, hogy a későbbiekben kulcsemberré váljak.

Kezdő üzlettársaimnak azt tanácsolom, ne veszítsék el a hitüket, járjanak rendezvényekre, képezzék magukat és folyamatosan konzultáljanak a szponzorukkal és a felső vonalukkal!

Agnieszka Pilarska, 10%, Lengyelország

A CaliVitával való együttműködés legfontosabb előnye az, hogy az ember javítani tud saját egészségi állapotán, új üzleti megoldásokkal találkozik, és hogy az emberek a teljes hálózatban megosztják egymással az ismereteiket. Emellett a CaliVita legfontosabb értékének azokat a különleges embereket tekintem, akik a céget alkotják.

Arra bátorítok mindenkit, aki saját vállalkozást szeretne indítani és közben érdekes életre vágyik, hogy legyen bátor és higgyen saját képességeiben! Mindennek a kulcsa a motiváció. Nézzük csak meg azokat, akiknek sikerült, és akik most a CaliVita hálózatának csúcsán helyezkednek el! Ugyanilyen fontos az önfegyelem is, továbbá az, hogy másként tekintsünk az egészségre és a vállalkozásra is.

Itt mélyen, legbelül most azt érzem, hogy többre vagyok képes; képes vagyok többet és jobbat kihozni magamból! Egyre kevésbé érdekelnek a tradicionális üzleti gondolkodás közkeletű sémái. Kreatívan próbálok tekinteni minden egyes emberre, és megpróbálom meglátni a lehetőséget a velük való együttműködésben. Megragadom a lehetőséget, és ez még csak a kezdet!

Az üzleti vállalkozás két részből áll. Az első szakaszban az ember felépít egy személyes ügyfélbázist, azt fenntartja és kiszolgálja az igényeit. A második szakaszban kiterjeszti és bővíti a vállalkozását oly módon, hogy egyre több üzleti partnerrel együttműködik, akik ugyanazt a munkát végzik, mint ő maga.

 

Újabb szállítási lehetőség!

Ritkán vagy otthon? Sürgősen szükséged lenne a termékekre? Vagy egyszerűen csak a saját időbeosztásod szerint szeretnél élni, nem pedig a futárra várakozva? A GLS CsomagPont szolgáltatás költség- és időhatékony kézbesítési megoldást kínál a CaliVita vásárlói számára. Juss hozzá a megrendelt termékekhez a Te napirendedhez igazodva, kényelmesen és gyorsan! 200 településen több mint 500 átvevőhely Hogyan működik? Vásárolj webshopunkban, a www.calivita.hu oldalon, majd válaszd ki a „Szállító választás” menűpontban a GLS CsomagPontot. A megrendelést követően SMS- vagy e-mailértesítést kapsz a csomag érkezéséről és az utánvét összegéről. Ezután nincs más dolgod, mint útba ejteni a kiválasztott átvevőhelyet egy neked tetsző időpontban! Miért előnyös? Gyors és rugalmas: akár már 24 órán belül megérkezhet a csomagod, amelyet 5 munkanapon belül bármikor átvehetsz a
tovább...

Vár rád a nyár!

Lassan a 2015-ös év is a végéhez közeledik, a napok hűvösre fordulnak, a természet felöltötte téli ruháját… Az ünnepi időszakra való készülődés forgatagában néha mégis meg-megállunk az ablaknál és a szikrázó napsütésre vágyva a meleg nyári napokra gondolunk. CaliVita tagként mi az első dolog, ami a nyári forróság kapcsán eszünkbe juthat? Hát persze, hogy a cég egyik legizgalmasabb rendezvénye, a Nemzetközi CaliVita Nyári Tábor! Mi nemcsak gondolunk rá, hanem dolgozunk is rajta, hiszen 2016 nyarán kerül megrendezésre a CaliVita 15. nyári tábora, ahova szeretettel várunk minden régi és új CaliVita tagot, aki egy újabb felejthetetlen Calivitás élménnyel és szakmai tudással szeretne gazdagodni. 2016. június 20–25 között ismét egy új helyen, a Zaton Holiday Resort-ban (Zadar, Horvátország) várunk családoddal és barátaiddal, amennyiben van kedved néhány felejthetetlen napot eltölteni a csodaszép Adria partján, és nem bánod, hogy mi mindent meg
tovább...

E-Protect termékcsalád

 A WHO 2011-es bejelentése, miszerint a mobiltelefonok rákot okozhatnak, nagy port kavart. A vita azóta nőtt a mobiltelefonok és más, gyakran használt hordozható elektronikus eszközök lehetséges egészségügyi veszélyeiről, mindeközben több szakértő és kutató aggodalmának adott hangot.                     A jelerősség sötét oldala Dr. Thomas Rau, a svájci Paracelsus Klinika orvosa egyike az alternatív egészségmegőrzé
tovább...

Természetes tippek allergia ellen

Az allergia mára népbetegséggé vált, és rohamosan terjed. Ugyan a 19. században még csak elvétve fordult elő, és a 20. században is csupán a világ lakosságának 1%-át érintette, ma már 35%-a szenved a betegség kellemetlen tüneteitől. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzései szerint ez az arány 2050-re elérheti az 50%-ot is. Bár az allergiára való hajlam örökölhető, ráadásul a környezeti &aacut
tovább...

Maradj CaliVita tag 2016-ban is!

Emberek milliói választották már a CaliVita kínálta előnyöket: a függetlenség, az anyagi biztonság és a kiváló minőségű termékek által nyújtott Minőségi Életet. Újítsd meg a tagságodat, ha még nem tetted meg, és élvezd továbbra is ezeket az előnyöket! Erre kétféle lehetőséget is biztosítunk neked. Automatikus tagságmegújítás év közben Amennyiben fo
tovább...

Fényes mosoly egész évben

A szájhigiénia valószínűleg még a gazdag, nyugati társadalmakban is kényes pont. Ezt bizonyítják azok a fogászati felmérések, melyek az időskori ínysorvadás fiatalkori kezdetét szerették volna felmérni. Az ínygyulladás, melynek krónikussá válása ínysorvadáshoz vezethet, már a gyermekeknél is megfigyelhető, és Amerikában a felnőtt lakosság felét, a 65 év felettieknek akár 70%-át érintheti.<
tovább...

Nyaralj önfeledten!

Az egész éves kemény hajtás után felüdülés élvezni a napsütést, strandra járni és utazni. Annyi önfegyelem után ilyenkor talán kevesebbet törődünk az egészségünkkel is, ezért most összeszedtünk néhány jó tanácsot, amivel nem tűnik akkora áldozatnak az odafigyelés! Utazás és környezetváltozás során a nem megszokott élelmiszerek sokaknak okozhatnak átmeneti bél- és gyomorrendszeri problémá
tovább...

CaliVita Nyári Tábor - Élménybeszámolók

Kedvcsinálóként nézd meg az előző táborokról készült videókat és olvasd el azok véleményét, akiknek már volt részük ebben a felejthetetlen élményben: „Való világból” álomvilágba Hihetetlen élmény a „való világból” belecsöppenni hasonló gondolkodású, életigenlő, célokkal teli, intelligens, jókedvű, optimista emberek társaságába! Gyönyörű környe
tovább...

D-vitamin és koenzim-Q10

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy milyen betegségektől tartanak a leginkább, valószínű, hogy legtöbben a daganatos megbetegedéseket említenék. De mit tippelsz, mi a vezető halálok a világon? A WHO adatai szerint a szív- és érrendszeri megbetegedések vezetnek a legtöbb halálhoz, gyakorlatilag minden harmadik ember szíveredetű betegségben hal meg, legnagyobb arányban a szívet ellátó koszorúerek betegsége és stroke miatt. Fájdalmas adatok ezek, hiszen a legtöbb
tovább...

CaliVita Nyári Tábor 2015

  Amennyiben az egészséges életmód híve vagy, ismered, fogyasztod és szereted a CaliVita termékeit, hiszel egy független üzlet által biztosított szabadság lehetőségében, bízol egy együttműködő csapat teremtő erejében, vagy csak szeretnél egy élményekkel teli hetet eltölteni barátságos és felszabadult emberek társaságában, akkor feltétlenül ott kell lenned a 2015. június 21-26. között megrendezésre kerülő CaliV
tovább...

Gummy Kids 50% kedvezmény a készlet erejéig!

Gummy Kids féláron KÉSZLETKISÖPRÉSI AKCIÓ > Január 16-tól a készlet erejéig Gummy Kids féláron!  A termék ára 4 230 Ft helyett, most csak 2 115 Ft | BP 53 | KP 1 666 A Gummy Kids a gyermekek fejlődéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, mindezt mesterséges színezékek és ízesítők nélkül. Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék di
tovább...

Magyarországon a legmagasabb a D-vitamin hiány

A borongós téli időben, kevesebb a napsütéses órák száma, így jóval kevesebb D-vitaminhoz jutunk, mint amennyire a szervezet normál működéséhez szükséges lenne.  Magyarországon a legtöbb felnőtt D-vitamin-hiányos A D-vitamin hormonként funkcionál a szervezetben, hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő. Magyarországon a felnőttek 94 százaléka D-vitamin-hiányos, 21 százalékuk pedig nagyon súlyos D-vitamin-hiányban szenved. A gyerekek adatai jobbak: kétharmaduknál észlelhető D-vitamin-hiány és mindössze 5 százalékuknál igen súlyos mértékű. A D-vitamin-hiány so
tovább...

Januári újdonságok - Kezdjük együtt az évet!

2017. január 07-ig MEGHOSSZABBÍTOTTUK! Meghosszabbítottuk a Célkitűző Szeminárium és Stratégiai Szeminárium early bird időszakát! Így 2017. január 07-ig MÉG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ!Jegyárak Early Bird időszakban -20% KEDVEZMÉNNYEL!Célkitűző Szeminárium: 12 000 Ft+ÁFA (bruttó 15 240 Ft) helyett 9 600 Ft + ÁFA (bruttó 12 190 Ft) Célkitűző és Stratégiai Szeminárium: 20 000 Ft+ÁFA  (bruttó 25 400 Ft) helyett 16 000 Ft + ÁFA (bruttó 20 320 Ft)    Ne feledd, hogy je
tovább...

BioHarmonex előrendelés - holnap éjfélig!!!

Ne mondj le az ingyen CaliVita termékekről! Már csak 1 napod maradt, hogy élj a lehetőséggel és tiéd legyen a 31 500 Ft értékű CaliVita termékcsomag! Mit kell tenned? Rendeld meg a BioHarmonex legújabb generációját MOST és ajándékba kapsz egy nyakpántot, 5 extra programot és 31 500 Ft értékben választhatsz CaliVita terméket! Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot! Az akció 2016. december 31-ig tart. Bővebb információt a www.bio-harmonex.com oldalon találsz.   Ez az e-mail kizárólag a CaliVit
tovább...

Ingyenes kiszállítás még 3 napig!

Rendeld meg kedvenc termékeidet decemberben Még 3 napig él DECEMBERI EXTRA AJÁNLATUNK:Rendelj minimum 10 000 KP értékben 2016. december 31-ig, és rendelésedet ingyen házhoz szállítjuk! Miért érdemes a CaliVita termékeit választanod? Mert több mint 20 éve kimagasló szakmai háttérrel kínáljuk a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeinket. Mert mindig a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására törekszünk. Mert 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkr
tovább...

Gummy Kids 1+1 akció

1-et fizetsz 2-őt kapsz 3 NAPIG > December 27-29. között Gummy Kids 1+1 akció!  A 2 db termék ára 8 460 Ft helyett, most csak 4 230 Ft | BP 105 | KP 3 331 Melyik gyerek ne szeretné a gumicukrot? Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék dinós matrica is könnyen mosolyt csal a gyerekek arcára!    MEGRENDELEM >>> Miért vála
tovább...
Nemzetközi szponzorálási lehetőségekrőlNemzetközi szponzorálás – holland operációHogy miért érdemes terjeszkedni más piacok felé is? A legfontosabb érv az, hogy a CaliVita központja Budapesten van és Nyugat-Európa egy óriási piaci lehetőség a terjeszkedésre, a maga közel 400 milliós lakosával! Az ott élő emberek egy igen magas színvonalú wellness kultúrához vannak szokva, fizetőképes kereslettel, magas életszínvonallal, amelyhez a magas minőségű CaliVita termékek nagyon jól illeszthetők, ajánlhatók. A hazai piac viszonylag kis mérete egy másik jelentős tényező, ami rákényszeríti a hazai hálózatépítőket - az újakat is –, hogy külpiacokon is terjeszkedjenek. Így tehát a hálózatépítők versenyképességét nemcsak a hazai piacokon kell biztosítani, hanem a nemzetközin is. Most amikor a modern technikai vívmányoknak köszönhetően már minden háttéreszköz a rendelkezésünkre áll: internet, Skype, MSN egyéb ingyenes kapcsolattartó lehetőségek, nagyon könnyű kapcsolatot tartani a külföldi hálózatépítőkkel is. A Skype segítségével, például be lehet őket kapcsolni hazai előadásokba, rendezvényekre konferenciahívással, hogy csak egy példát említsünk.Ha valakinek rokona, vagy ismerőse él vagy dolgozik a helyi operációval nem rendelkező európai  országban, az könnyedén terjeszkedhet ennek a kapcsolati tőkének köszönhetően. Ön szerint mekkora esélye van a sikerre, ha egy új – hálózattal még alig rendelkező vagy egyáltalán nem rendelkező -  országban indul el az üzlet indulásakor? Most összefoglaljuk, hogy mi ennek a menete, a többi már Önön múlik!!!Új regisztráció menete Nyugat-EurópábanAz újonnan regisztrált Tagnak 52 KP értékben (kb. 65-70 EUR-ért) kell vásárolnia ahhoz, hogy teljes körű Taggá váljon.Útovább...

Legfrissebb fotóink