Ok
Elfelejtette tagkódját?
Adja meg a regisztrált e-mail címét és elküldjük önnek a tagkódját!
E-mail
Elfelejtette PIN-kódját, CV-bónusz jelszavát?
Kérjük, töltse ki a tagkód mezőt!
Tagkód
Vissza a cikkhez
reach-the-top : CaliVita International

Juss fel a csúcsra!

Farkas Andrea, Silver Star Manager, CaliVita Magyarország
(A cikk írásakor tripla ezüstpálmás menedzser volt)

Kemény munkádnak köszönhetően elérted a tripla ezüstpálmás menedzseri szintet. Sikeres és boldog embernek tartod magad?

Természetesen igen! Elégedett vagyok. Örülök, hogy az elmúlt 20 évben sikerült egy stabil, megbízható és velem azonos értékeket valló cégben, egy fantasztikusan jó csapattal együttműködve maradandót alkotni. A „kemény munka” minden része öröm volt számomra. Sokféle igazi kemény munkát ismerek, aminek soha nem lesz ilyen motiváló az eredménye. Az az életforma, ami korlátlan szabadsággal és elegáns, szép élettel jár, mindig tetszett nekem.

A filozófiánk egyszerű, és az élet lényege benne van: „Éljünk egészségesen, legyen több jövedelmünk, segítsünk másoknak is így élni!” Szerencsém volt, hogy már fiatalon komolyan vettem ezt a lehetőséget. Ma már tudom, hogy ezt a hármast máshol nem lehet egyszerre megtalálni.

Rendelkeztél alaptőkével, amikor elkezdted CaliVita-vállalkozásodat?

Nem, de nem is volt és ma sincs rá szükség. Ez is egy nagy előnye ennek a vállalkozásnak. 23 évesen tele vagyunk álmokkal, ám csak ritkán adatik meg, hogy a szakmai háttér és a tőke is a rendelkezésünkre áll. Kockázat nincs, a motiváció pedig mindenkiben megvan ahhoz, hogy sikeresek legyünk; a vágyaknak csak mi szabhatunk határt.

Miben változtál meg a CaliVita-üzlet hatására?

Sokat tanultam az elmúlt 20 évben. Ez egy olyan környezet, ami folyamatosan motivál. Olyan emberek társaságába kerültem, akik hitelesek, példaértékű az életük, rengeteget tanulhattam tőlük. Szeretik a kihívásokat, el merik hagyni a komfortzónájukat, jövőre fókuszáló a szemléletük, a környezetükben bátorító és biztató az atmoszféra. Akik a növekedést mintának tekintik, és az életben folyamatosan a nyertes-nyertes álláspont alapján gondolkoznak. Számomra lényeges, hogy így tudjak élni!

Olvass tovább! >>

Justyna és Marcin Radoń, Ezüstpálmás Menedzserek, CaliVita Lengyelország

2006-ot írunk. Egy frissdiplomás fiatalember tele van ötletekkel és álmokkal. Elhatározza, hogy üzleti kapcsolatba lép egy nemzetközi vállalattal. Valószínűleg ezen a ponton sem ő maga, sem más nem sejti még, hogy ezzel az elhatározással egy csodálatos kaland veszi kezdetét, amely egy egész sor másik ember életébe hoz majd változást.

Egy évvel később egy fiatal lány igent mond egy üzleti ajánlatra, és nagy adag bizalommal és kíváncsisággal telve elindul az „ismeretlenbe”.

Hát így kezdődött az együttműködésünk a CaliVita International-lel. Óriási lelkesedéssel és hittel vágtunk neki; bíztunk benne, hogy sikerülni fog, és reméltük, hogy ez lesz életünk nagy üzleti vállalkozása.

Nagyon rövid idő alatt hatalmas sikert értünk el. Rengetegszer teszik fel nekünk a kérdést: hogyan csináltuk? Még az is előfordult, hogy a teljesítményünket teljesen figyelmen kívül hagyva azt próbálták megtudni tőlünk, hogy vajon milyen „trükköt” vetettünk be!

Pedig a siker receptje elég egyszerű. „Csak” az alábbiak kellenek hozzá:

  • 100%-os elkötelezettség,
  • 100%-os személyes odaadás,
  • a sikerbe vetett határtalan hit,
  • együttműködés, tehát nem elszigetelt munkavégzés,
  • az, hogy támaszkodj a készségeidre és a tehetségedre,
  • a megfelelő hozzáállás,
  • valamint kitartás és óriási lelkesedés!

Szerintünk ezek alkotják az alapot, de közben készen kell állnod rá, hogy az átlagosnál többet hozz ki magadból!

Kívánjuk, hogy mindenki, aki ezeket a sorokat olvassa, megtalálja a saját receptjét a sikerhez! Kívánunk nektek jó egészséget és óriási lelkesedést!

Ionela Badila, Ezüstpálmás Menedzser, CaliVita Románia

“A CaliVitát a lelkünkkel és szívünkkel építjük. Együtt sok embert inspirálhatunk, hogy csodálatos és egészséges életet élhessenek.”

A számos lehetőség közül miért pont a hálózatépítést választottad?

29 évesen kezdtem el a network marketinggel foglalkozni, mert valami mást akartam csinálni. A főiskola elvégzése után az állami szektorban helyezkedtem el, és nem tetszett, amit a kollégáimon láttam. Az emberek 80%-a a munkahelyén élte az életét, csak aludni járt haza, és néhány év alatt belefáradtak az életbe is. Látva ezt, én mindenképpen abba a fennmaradó 20%-ba szerettem volna tartozni, aki elkerüli ezt a fajta életet. Ezt a CaliVita segítségével sikerült is megvalósítanom. Beleszerettem a rendszerbe, mert kivételes termékekkel és különleges emberekkel dolgozom együtt.

Az, hogy pszichológiát tanultál, segíti a munkádat?

A főiskolán nagyon sok elméletet tanul az ember, de a valóság teljesen más. A legjobb „gyakorlat” számomra az volt, hogy több ezer emberrel foglalkozhattam. Minden emberrel egyre több tapasztalatra tettem szert, és sokat tanultam ebből, még akkor is, ha a munkám nem járt sikerrel.

Miben változtál, mióta a CaliVitánál dolgozol?

Minden könyv, amit elolvastam, minden CD, amit meghallgattam, és minden szeminárium, amin részt vettem, változtatott rajtam. Mindegyik fontos számomra, mivel azonnal megértettem, hogy a legjobb dolog saját magamba fektetni munkát, hiszen ez hozza meg az eredményt és a tudást. Folyamatosan próbálok lépést tartani a rohamosan változó világgal, próbálom újra „kitalálni” magam, és nem beleragadni a megszokásokba.

Minden évben egész sor rendezvényt szervezel a csoportoddal együtt. Mit gondolsz, mi a sikered titka?

J. Maxwell szerint egy csoport értéke az egyes tagok értékén alapul. Rendkívül boldog vagyok, hogy intelligens, nyílt és magas erkölcsi szinttel rendelkező emberek a munkatársaim, akik számára a CaliVita nem munka, hanem életstílus. Együtt egy nagy és csodálatos csapatot alkotunk, és motiválni tudjuk azokat, akik egészségesek, szabadok, jómódúak és függetlenek szeretnének lenni.

Az általad szponzorált tagok aktivitásától, kitartásától és az általuk elért forgalomtól függően
egyre magasabb szintekre juthatsz!

- Szenátor -
- Executive Director -
- Direktor -
- Tripla Aranypálmás Menedzser -
- Dupla Aranypálmás Menedzser -
- Aranypálmás Menedzser -
- Silver Star Manager -
- Silver Group Manager -
- Tripla Ezüstpálmás Menedzser -
- Dupla Ezüstpálmás Menedzser -
- Ezüstpálmás Menedzser -
- Sztár Menedzser -
- Executive Manager -
- Tripla Pálmás Menedzser -
- Dupla Pálmás Menedzser -
- Pálmás Menedzser -
Újabb szállítási lehetőség!

Ritkán vagy otthon? Sürgősen szükséged lenne a termékekre? Vagy egyszerűen csak a saját időbeosztásod szerint szeretnél élni, nem pedig a futárra várakozva? A GLS CsomagPont szolgáltatás költség- és időhatékony kézbesítési megoldást kínál a CaliVita vásárlói számára. Juss hozzá a megrendelt termékekhez a Te napirendedhez igazodva, kényelmesen és gyorsan! 200 településen több mint 500 átvevőhely Hogyan működik? Vásárolj webshopunkban, a www.calivita.hu oldalon, majd válaszd ki a „Szállító választás” menűpontban a GLS CsomagPontot. A megrendelést követően SMS- vagy e-mailértesítést kapsz a csomag érkezéséről és az utánvét összegéről. Ezután nincs más dolgod, mint útba ejteni a kiválasztott átvevőhelyet egy neked tetsző időpontban! Miért előnyös? Gyors és rugalmas: akár már 24 órán belül megérkezhet a csomagod, amelyet 5 munkanapon belül bármikor átvehetsz a
readmore

Vár rád a nyár!

Lassan a 2015-ös év is a végéhez közeledik, a napok hűvösre fordulnak, a természet felöltötte téli ruháját… Az ünnepi időszakra való készülődés forgatagában néha mégis meg-megállunk az ablaknál és a szikrázó napsütésre vágyva a meleg nyári napokra gondolunk. CaliVita tagként mi az első dolog, ami a nyári forróság kapcsán eszünkbe juthat? Hát persze, hogy a cég egyik legizgalmasabb rendezvénye, a Nemzetközi CaliVita Nyári Tábor! Mi nemcsak gondolunk rá, hanem dolgozunk is rajta, hiszen 2016 nyarán kerül megrendezésre a CaliVita 15. nyári tábora, ahova szeretettel várunk minden régi és új CaliVita tagot, aki egy újabb felejthetetlen Calivitás élménnyel és szakmai tudással szeretne gazdagodni. 2016. június 20–25 között ismét egy új helyen, a Zaton Holiday Resort-ban (Zadar, Horvátország) várunk családoddal és barátaiddal, amennyiben van kedved néhány felejthetetlen napot eltölteni a csodaszép Adria partján, és nem bánod, hogy mi mindent meg
readmore

E-Protect termékcsalád

 A WHO 2011-es bejelentése, miszerint a mobiltelefonok rákot okozhatnak, nagy port kavart. A vita azóta nőtt a mobiltelefonok és más, gyakran használt hordozható elektronikus eszközök lehetséges egészségügyi veszélyeiről, mindeközben több szakértő és kutató aggodalmának adott hangot.                     A jelerősség sötét oldala Dr. Thomas Rau, a svájci Paracelsus Klinika orvosa egyike az alternatív egészségmegőrzé
readmore

Természetes tippek allergia ellen

Az allergia mára népbetegséggé vált, és rohamosan terjed. Ugyan a 19. században még csak elvétve fordult elő, és a 20. században is csupán a világ lakosságának 1%-át érintette, ma már 35%-a szenved a betegség kellemetlen tüneteitől. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzései szerint ez az arány 2050-re elérheti az 50%-ot is. Bár az allergiára való hajlam örökölhető, ráadásul a környezeti &aacut
readmore

Maradj CaliVita tag 2016-ban is!

Emberek milliói választották már a CaliVita kínálta előnyöket: a függetlenség, az anyagi biztonság és a kiváló minőségű termékek által nyújtott Minőségi Életet. Újítsd meg a tagságodat, ha még nem tetted meg, és élvezd továbbra is ezeket az előnyöket! Erre kétféle lehetőséget is biztosítunk neked. Automatikus tagságmegújítás év közben Amennyiben fo
readmore

Fényes mosoly egész évben

A szájhigiénia valószínűleg még a gazdag, nyugati társadalmakban is kényes pont. Ezt bizonyítják azok a fogászati felmérések, melyek az időskori ínysorvadás fiatalkori kezdetét szerették volna felmérni. Az ínygyulladás, melynek krónikussá válása ínysorvadáshoz vezethet, már a gyermekeknél is megfigyelhető, és Amerikában a felnőtt lakosság felét, a 65 év felettieknek akár 70%-át érintheti.<
readmore

Nyaralj önfeledten!

Az egész éves kemény hajtás után felüdülés élvezni a napsütést, strandra járni és utazni. Annyi önfegyelem után ilyenkor talán kevesebbet törődünk az egészségünkkel is, ezért most összeszedtünk néhány jó tanácsot, amivel nem tűnik akkora áldozatnak az odafigyelés! Utazás és környezetváltozás során a nem megszokott élelmiszerek sokaknak okozhatnak átmeneti bél- és gyomorrendszeri problémá
readmore

CaliVita Nyári Tábor - Élménybeszámolók

Kedvcsinálóként nézd meg az előző táborokról készült videókat és olvasd el azok véleményét, akiknek már volt részük ebben a felejthetetlen élményben: „Való világból” álomvilágba Hihetetlen élmény a „való világból” belecsöppenni hasonló gondolkodású, életigenlő, célokkal teli, intelligens, jókedvű, optimista emberek társaságába! Gyönyörű környe
readmore

D-vitamin és koenzim-Q10

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy milyen betegségektől tartanak a leginkább, valószínű, hogy legtöbben a daganatos megbetegedéseket említenék. De mit tippelsz, mi a vezető halálok a világon? A WHO adatai szerint a szív- és érrendszeri megbetegedések vezetnek a legtöbb halálhoz, gyakorlatilag minden harmadik ember szíveredetű betegségben hal meg, legnagyobb arányban a szívet ellátó koszorúerek betegsége és stroke miatt. Fájdalmas adatok ezek, hiszen a legtöbb
readmore

CaliVita Nyári Tábor 2015

  Amennyiben az egészséges életmód híve vagy, ismered, fogyasztod és szereted a CaliVita termékeit, hiszel egy független üzlet által biztosított szabadság lehetőségében, bízol egy együttműködő csapat teremtő erejében, vagy csak szeretnél egy élményekkel teli hetet eltölteni barátságos és felszabadult emberek társaságában, akkor feltétlenül ott kell lenned a 2015. június 21-26. között megrendezésre kerülő CaliV
readmore

Gummy Kids 50% kedvezmény a készlet erejéig!

Gummy Kids féláron KÉSZLETKISÖPRÉSI AKCIÓ > Január 16-tól a készlet erejéig Gummy Kids féláron!  A termék ára 4 230 Ft helyett, most csak 2 115 Ft | BP 53 | KP 1 666 A Gummy Kids a gyermekek fejlődéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, mindezt mesterséges színezékek és ízesítők nélkül. Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék di
readmore

Magyarországon a legmagasabb a D-vitamin hiány

A borongós téli időben, kevesebb a napsütéses órák száma, így jóval kevesebb D-vitaminhoz jutunk, mint amennyire a szervezet normál működéséhez szükséges lenne.  Magyarországon a legtöbb felnőtt D-vitamin-hiányos A D-vitamin hormonként funkcionál a szervezetben, hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő. Magyarországon a felnőttek 94 százaléka D-vitamin-hiányos, 21 százalékuk pedig nagyon súlyos D-vitamin-hiányban szenved. A gyerekek adatai jobbak: kétharmaduknál észlelhető D-vitamin-hiány és mindössze 5 százalékuknál igen súlyos mértékű. A D-vitamin-hiány so
readmore

Januári újdonságok - Kezdjük együtt az évet!

2017. január 07-ig MEGHOSSZABBÍTOTTUK! Meghosszabbítottuk a Célkitűző Szeminárium és Stratégiai Szeminárium early bird időszakát! Így 2017. január 07-ig MÉG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ!Jegyárak Early Bird időszakban -20% KEDVEZMÉNNYEL!Célkitűző Szeminárium: 12 000 Ft+ÁFA (bruttó 15 240 Ft) helyett 9 600 Ft + ÁFA (bruttó 12 190 Ft) Célkitűző és Stratégiai Szeminárium: 20 000 Ft+ÁFA  (bruttó 25 400 Ft) helyett 16 000 Ft + ÁFA (bruttó 20 320 Ft)    Ne feledd, hogy je
readmore

BioHarmonex előrendelés - holnap éjfélig!!!

Ne mondj le az ingyen CaliVita termékekről! Már csak 1 napod maradt, hogy élj a lehetőséggel és tiéd legyen a 31 500 Ft értékű CaliVita termékcsomag! Mit kell tenned? Rendeld meg a BioHarmonex legújabb generációját MOST és ajándékba kapsz egy nyakpántot, 5 extra programot és 31 500 Ft értékben választhatsz CaliVita terméket! Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot! Az akció 2016. december 31-ig tart. Bővebb információt a www.bio-harmonex.com oldalon találsz.   Ez az e-mail kizárólag a CaliVit
readmore

Ingyenes kiszállítás még 3 napig!

Rendeld meg kedvenc termékeidet decemberben Még 3 napig él DECEMBERI EXTRA AJÁNLATUNK:Rendelj minimum 10 000 KP értékben 2016. december 31-ig, és rendelésedet ingyen házhoz szállítjuk! Miért érdemes a CaliVita termékeit választanod? Mert több mint 20 éve kimagasló szakmai háttérrel kínáljuk a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeinket. Mert mindig a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására törekszünk. Mert 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkr
readmore

Gummy Kids 1+1 akció

1-et fizetsz 2-őt kapsz 3 NAPIG > December 27-29. között Gummy Kids 1+1 akció!  A 2 db termék ára 8 460 Ft helyett, most csak 4 230 Ft | BP 105 | KP 3 331 Melyik gyerek ne szeretné a gumicukrot? Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék dinós matrica is könnyen mosolyt csal a gyerekek arcára!    MEGRENDELEM >>> Miért vála
readmore
Nemzetközi szponzorálási lehetőségekrőlNemzetközi szponzorálás – holland operációHogy miért érdemes terjeszkedni más piacok felé is? A legfontosabb érv az, hogy a CaliVita központja Budapesten van és Nyugat-Európa egy óriási piaci lehetőség a terjeszkedésre, a maga közel 400 milliós lakosával! Az ott élő emberek egy igen magas színvonalú wellness kultúrához vannak szokva, fizetőképes kereslettel, magas életszínvonallal, amelyhez a magas minőségű CaliVita termékek nagyon jól illeszthetők, ajánlhatók. A hazai piac viszonylag kis mérete egy másik jelentős tényező, ami rákényszeríti a hazai hálózatépítőket - az újakat is –, hogy külpiacokon is terjeszkedjenek. Így tehát a hálózatépítők versenyképességét nemcsak a hazai piacokon kell biztosítani, hanem a nemzetközin is. Most amikor a modern technikai vívmányoknak köszönhetően már minden háttéreszköz a rendelkezésünkre áll: internet, Skype, MSN egyéb ingyenes kapcsolattartó lehetőségek, nagyon könnyű kapcsolatot tartani a külföldi hálózatépítőkkel is. A Skype segítségével, például be lehet őket kapcsolni hazai előadásokba, rendezvényekre konferenciahívással, hogy csak egy példát említsünk.Ha valakinek rokona, vagy ismerőse él vagy dolgozik a helyi operációval nem rendelkező európai  országban, az könnyedén terjeszkedhet ennek a kapcsolati tőkének köszönhetően. Ön szerint mekkora esélye van a sikerre, ha egy új – hálózattal még alig rendelkező vagy egyáltalán nem rendelkező -  országban indul el az üzlet indulásakor? Most összefoglaljuk, hogy mi ennek a menete, a többi már Önön múlik!!!Új regisztráció menete Nyugat-EurópábanAz újonnan regisztrált Tagnak 52 KP értékben (kb. 65-70 EUR-ért) kell vásárolnia ahhoz, hogy teljes körű Taggá váljon.Úreadmore

Legfrissebb fotóink