Ok
Elfelejtette tagkódját?
Adja meg a regisztrált e-mail címét és elküldjük önnek a tagkódját!
E-mail
Elfelejtette PIN-kódját, CV-bónusz jelszavát?
Kérjük, töltse ki a tagkód mezőt!
Tagkód
Vissza a cikkhez
management : CaliVita International

Menedzsment

A CaliVita International világszinten vezető szerepet kíván vállalni az egészséges életmód támogatásában, és csúcsminőségű termékei, szolgáltatásai révén anyagi szabadságot kíván biztosítani tagjai számára. E sikeres nemzetközi vállalkozás vezetőinek célja, hogy az egészségmegőrzés és a direkt értékesítés terén szerzett tapasztalatukra alapozva innovatív megoldások és fejlesztés révén teljes körű támogatást nyújtsanak ahálózatépítőknek céljaik eléréséhez. Az alábbiakban bemutatjuk a CaliVita International vezetői csapatának tagjait.

Czakó Gábor, Nemzetközi Operatív Igazgató (COO)

Czakó Gábor, a CaliVita International operációs igazgatója a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett biomérnöki diplomát. Itt tett szert az élelmiszerekkel és az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos ismereteire. Ezt követően a Budapesti Corvinus Egyetemen tanult tovább, ahol MBA diplomát szerzett. Szaktudását – üzleti és vezetői készségeit – folyamatosan fejleszti, szakmai és üzleti képzéseken vesz részt.

A műegyetemi diploma megszerzése után Gábor négy éven át a tudomány és a kutatás különböző területein dolgozott. 1994-ben csatlakozott a California Fitnesshez kezdetben logisztikai szakemberként. A cég hamarosan több nemzetközi terület felügyeletét bízta rá, 1998 óta pedig ő a felelős a teljes nemzetközi operációért.

Gábor azt szereti a legjobban a munkájában, hogy a vállalat épülésének, fejlődésének minden egyes lépését nyomon tudja követni, és a folyamatosan változó piaci környezetben egyre újabb és újabb kihívásokkal szembesül. A kihívásokban lehetőséget lát, és céljait valóra váltja azáltal, hogy a CaliVita hálózatának és a piac elvárásainak megfelelő, profi csapatot épít.

A munkája egyben a hobbija is. Szeret utazni, amire a munkája révén gyakran nyílik lehetősége. Kosárlabdázik és síel. Két gyermeke van.

Steven Finta, Nemzetközi Pénzügyi Igazgató (CFO)

Steven Finta magyar származású kanadai állampolgár. A hírneves moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében nemzetközi közgazdaságtan és pénzügy szakon végzett. Később Frankfurt am Mainban tanult, majd Kanadában, a vancouveri British Columbia Egyetemen folytatott kutatómunkája során egyes latin-amerikai és európai országok eladósodottságának az okaira kereste a magyarázatot.

Több mint tíz éven át a nemzetközi bankszakmában dolgozott a Magyar Nemzeti Bank, a frankfurti DG Bank, majd pedig a Bank of America kötelékében. Később a British Columbia állambeli Vancouverben egy sikeres társaság, a CEL Industries Ltd. igazgatójaként, utóbb pedig pénzügyi alelnökeként tevékenykedett.

Eközben nem szakította meg a kapcsolatot az oktatás világával sem: hat éven át a Simon Fraser Egyetemen adott elő.

Steven a CaliVita International csoport pénzügyi igazgatója, de a kontrolling-feladatok ellátásában és a vállalati stratégia kialakításában is részt vesz. Legfontosabb feladatának a csoport kiegyensúlyozott növekedésének a biztosítását tekinti.

Steven hét nyelven beszél, ennél fogva nagy örömére szolgál, hogy munkáját ebben az igazán nemzetközi környezetben végezheti. Gyakran utazik a CaliVita hálózatához tartozó összes országba, és mindegyikben otthon érzi magát!

Rok Chwatal, Hálózatfejlesztési és rendezvénymenedzsment-igazgató a jugoszláv utódállamokban

Rok Chwatal, a jugoszláv utódállamok hálózatfejlesztési és rendezvénymenedzsment-igazgatója. 1969-ben született a szlovéniai Kranjban. Érettségi után tanulmányait a Kranji Egyetem szervezési szakán folytatta. Pályafutását az Oktatási, Tudományos és Sport Minisztériumban kezdte, majd a Műszaki Oktatási Intézetben folytatta.

Rok aktív volt a szlovén politikában is egészen 2000-ig. Ennek köszönhetően rengeteg tapasztalattal gazdagodott a politikai marketing területén, és ez alatt az idő alatt számos politika kampány lebonyolítását szervezte meg.

A CaliVitához (akkor még California Fitness) 1998-ban csatlakozott. Kezdetben vezetői asszisztensként dolgozott az akkori igazgató mellett, ugyanakkor már a kezdetektől a szlovén hálózat egyik kulcsfontosságú vezetője volt. 2005-től a CaliVita International szlovén operációjának Igazgatója.

Mr. Chwatal az ötletek embere, aki hihetetlen motiváló erővel rendelkezik. Kiemelkedő rendezvények szervezéséről híres, továbbá kitűnő szónoki képességeinek köszönhetően beszédei mindig mély benyomást keltenek. Élete mottója: ne az üzletet építsd, hanem az embert, hiszen ha gondoskodsz az emberekről, ők majd gondoskodnak az üzletről.

Mr. Chwatalt az emberekkel való együttműködés szeretete, szenvedélye hajtja. Kapcsolatai mindig az első helyen állnak, ezért a hálózatépítés a legnagyobb üzleti szenvedélye.

Tátrainé Szilágyi Ágnes, CaliVita Akadémia Nemzetközi Igazgató

Ágnes több mint két és fél évtizedes kereskedelmet és szolgáltatást végző vállalkozási és vállalatvezetési tapasztalattal rendelkezik mind a hagyományos kereskedelem, mind a hálózati értékesítés területén.

1993 óta számos különböző feladatot látott el a CaliVita Internatinal-nél, mely során vállalati és a hálózatépítői szempontból egyaránt felbecsülhetetlen értékű gyakorlati tudást és tapasztalatot halmozott fel.

Igazgatói kinevezését megelőzően, a kezdetektől (1993) hálózatépítőként, majd 1994-től a cég hálózati központjainak vezetőjeként tevékenykedett. 2004 óta a magyarországi cég ügyvezető igazgatója. E minőségében – jól ismerve a hálózatépítők életét és munkáját – az elmúlt öt évben azon fáradozott, hogy létrehozzon egy készségek fejlesztésére épülő képzési rendszert.

Életfeladatának tekinti az emberekkel való közös munkát, és ezen keresztül mind az egyén, mind a csoportok teljesítményének kiteljesítését. Saját piaci ismeretei és tapasztalatai nyomán érdeklődése a szervezet- és személyiségfejlesztés irányába fordult.

  • 2009-ben Business Menedzsment Coachként végzett.
  • 2010-ben a vezető menedzserek bevonásával elkezdte kidolgozni a CaliVita Akadémia képzéseinek alapjait.
  • 2011-ben életre hívta a CaliVita Akadémiát, mely jelenleg 7 modulból álló tréningsorozattal várja a CaliVita fejlődni vágyó tagjait.
  • 2013-ban DISC (viselkedéselméleti) trénerként, a viselkedéstípusokra specializált tréningek segítségével új alapokra helyezte az emberekkel való kapcsolat kialakítását.
  • 2014-ben felkérést kapott a nemzetközi CaliVita Akadémia kiépítésére.

Vállalatvezetőként, coachként és trénerként szoros kapcsolatot ápol a CaliVita tagságával, így munkássága mindig naprakészen támogatja üzleti sikereiket.

Merj álmodni és célokat kitűzni! Szerezd meg a céljaid eléréséhez szükséges ismereteket! Ragadd meg a kínálkozó alkalmat, higgy magadban és a céljaidban! És közben ne felejtsd el élvezni az utat, ami a célokhoz vezet!
"Virágozzék száz virág, versengjen száz iskola!"

kínai költemény

Ne hagyd, hogy kis elmék meggyőzzenek arról: álmaid túl nagyok. Soha nincs túl késő ahhoz, hogy elérd őket!

A saját álmaidat építed fel, vagy valaki másét? Te döntesz.
"Az út másokhoz önmagadon keresztül vezet."

M. Sulzberger

Újabb szállítási lehetőség!

Ritkán vagy otthon? Sürgősen szükséged lenne a termékekre? Vagy egyszerűen csak a saját időbeosztásod szerint szeretnél élni, nem pedig a futárra várakozva? A GLS CsomagPont szolgáltatás költség- és időhatékony kézbesítési megoldást kínál a CaliVita vásárlói számára. Juss hozzá a megrendelt termékekhez a Te napirendedhez igazodva, kényelmesen és gyorsan! 200 településen több mint 500 átvevőhely Hogyan működik? Vásárolj webshopunkban, a www.calivita.hu oldalon, majd válaszd ki a „Szállító választás” menűpontban a GLS CsomagPontot. A megrendelést követően SMS- vagy e-mailértesítést kapsz a csomag érkezéséről és az utánvét összegéről. Ezután nincs más dolgod, mint útba ejteni a kiválasztott átvevőhelyet egy neked tetsző időpontban! Miért előnyös? Gyors és rugalmas: akár már 24 órán belül megérkezhet a csomagod, amelyet 5 munkanapon belül bármikor átvehetsz a
readmore

Vár rád a nyár!

Lassan a 2015-ös év is a végéhez közeledik, a napok hűvösre fordulnak, a természet felöltötte téli ruháját… Az ünnepi időszakra való készülődés forgatagában néha mégis meg-megállunk az ablaknál és a szikrázó napsütésre vágyva a meleg nyári napokra gondolunk. CaliVita tagként mi az első dolog, ami a nyári forróság kapcsán eszünkbe juthat? Hát persze, hogy a cég egyik legizgalmasabb rendezvénye, a Nemzetközi CaliVita Nyári Tábor! Mi nemcsak gondolunk rá, hanem dolgozunk is rajta, hiszen 2016 nyarán kerül megrendezésre a CaliVita 15. nyári tábora, ahova szeretettel várunk minden régi és új CaliVita tagot, aki egy újabb felejthetetlen Calivitás élménnyel és szakmai tudással szeretne gazdagodni. 2016. június 20–25 között ismét egy új helyen, a Zaton Holiday Resort-ban (Zadar, Horvátország) várunk családoddal és barátaiddal, amennyiben van kedved néhány felejthetetlen napot eltölteni a csodaszép Adria partján, és nem bánod, hogy mi mindent meg
readmore

E-Protect termékcsalád

 A WHO 2011-es bejelentése, miszerint a mobiltelefonok rákot okozhatnak, nagy port kavart. A vita azóta nőtt a mobiltelefonok és más, gyakran használt hordozható elektronikus eszközök lehetséges egészségügyi veszélyeiről, mindeközben több szakértő és kutató aggodalmának adott hangot.                     A jelerősség sötét oldala Dr. Thomas Rau, a svájci Paracelsus Klinika orvosa egyike az alternatív egészségmegőrzé
readmore

Természetes tippek allergia ellen

Az allergia mára népbetegséggé vált, és rohamosan terjed. Ugyan a 19. században még csak elvétve fordult elő, és a 20. században is csupán a világ lakosságának 1%-át érintette, ma már 35%-a szenved a betegség kellemetlen tüneteitől. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzései szerint ez az arány 2050-re elérheti az 50%-ot is. Bár az allergiára való hajlam örökölhető, ráadásul a környezeti &aacut
readmore

Maradj CaliVita tag 2016-ban is!

Emberek milliói választották már a CaliVita kínálta előnyöket: a függetlenség, az anyagi biztonság és a kiváló minőségű termékek által nyújtott Minőségi Életet. Újítsd meg a tagságodat, ha még nem tetted meg, és élvezd továbbra is ezeket az előnyöket! Erre kétféle lehetőséget is biztosítunk neked. Automatikus tagságmegújítás év közben Amennyiben fo
readmore

Fényes mosoly egész évben

A szájhigiénia valószínűleg még a gazdag, nyugati társadalmakban is kényes pont. Ezt bizonyítják azok a fogászati felmérések, melyek az időskori ínysorvadás fiatalkori kezdetét szerették volna felmérni. Az ínygyulladás, melynek krónikussá válása ínysorvadáshoz vezethet, már a gyermekeknél is megfigyelhető, és Amerikában a felnőtt lakosság felét, a 65 év felettieknek akár 70%-át érintheti.<
readmore

Nyaralj önfeledten!

Az egész éves kemény hajtás után felüdülés élvezni a napsütést, strandra járni és utazni. Annyi önfegyelem után ilyenkor talán kevesebbet törődünk az egészségünkkel is, ezért most összeszedtünk néhány jó tanácsot, amivel nem tűnik akkora áldozatnak az odafigyelés! Utazás és környezetváltozás során a nem megszokott élelmiszerek sokaknak okozhatnak átmeneti bél- és gyomorrendszeri problémá
readmore

CaliVita Nyári Tábor - Élménybeszámolók

Kedvcsinálóként nézd meg az előző táborokról készült videókat és olvasd el azok véleményét, akiknek már volt részük ebben a felejthetetlen élményben: „Való világból” álomvilágba Hihetetlen élmény a „való világból” belecsöppenni hasonló gondolkodású, életigenlő, célokkal teli, intelligens, jókedvű, optimista emberek társaságába! Gyönyörű környe
readmore

D-vitamin és koenzim-Q10

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy milyen betegségektől tartanak a leginkább, valószínű, hogy legtöbben a daganatos megbetegedéseket említenék. De mit tippelsz, mi a vezető halálok a világon? A WHO adatai szerint a szív- és érrendszeri megbetegedések vezetnek a legtöbb halálhoz, gyakorlatilag minden harmadik ember szíveredetű betegségben hal meg, legnagyobb arányban a szívet ellátó koszorúerek betegsége és stroke miatt. Fájdalmas adatok ezek, hiszen a legtöbb
readmore

CaliVita Nyári Tábor 2015

  Amennyiben az egészséges életmód híve vagy, ismered, fogyasztod és szereted a CaliVita termékeit, hiszel egy független üzlet által biztosított szabadság lehetőségében, bízol egy együttműködő csapat teremtő erejében, vagy csak szeretnél egy élményekkel teli hetet eltölteni barátságos és felszabadult emberek társaságában, akkor feltétlenül ott kell lenned a 2015. június 21-26. között megrendezésre kerülő CaliV
readmore

Gummy Kids 50% kedvezmény a készlet erejéig!

Gummy Kids féláron KÉSZLETKISÖPRÉSI AKCIÓ > Január 16-tól a készlet erejéig Gummy Kids féláron!  A termék ára 4 230 Ft helyett, most csak 2 115 Ft | BP 53 | KP 1 666 A Gummy Kids a gyermekek fejlődéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, mindezt mesterséges színezékek és ízesítők nélkül. Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék di
readmore

Magyarországon a legmagasabb a D-vitamin hiány

A borongós téli időben, kevesebb a napsütéses órák száma, így jóval kevesebb D-vitaminhoz jutunk, mint amennyire a szervezet normál működéséhez szükséges lenne.  Magyarországon a legtöbb felnőtt D-vitamin-hiányos A D-vitamin hormonként funkcionál a szervezetben, hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő. Magyarországon a felnőttek 94 százaléka D-vitamin-hiányos, 21 százalékuk pedig nagyon súlyos D-vitamin-hiányban szenved. A gyerekek adatai jobbak: kétharmaduknál észlelhető D-vitamin-hiány és mindössze 5 százalékuknál igen súlyos mértékű. A D-vitamin-hiány so
readmore

Januári újdonságok - Kezdjük együtt az évet!

2017. január 07-ig MEGHOSSZABBÍTOTTUK! Meghosszabbítottuk a Célkitűző Szeminárium és Stratégiai Szeminárium early bird időszakát! Így 2017. január 07-ig MÉG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ!Jegyárak Early Bird időszakban -20% KEDVEZMÉNNYEL!Célkitűző Szeminárium: 12 000 Ft+ÁFA (bruttó 15 240 Ft) helyett 9 600 Ft + ÁFA (bruttó 12 190 Ft) Célkitűző és Stratégiai Szeminárium: 20 000 Ft+ÁFA  (bruttó 25 400 Ft) helyett 16 000 Ft + ÁFA (bruttó 20 320 Ft)    Ne feledd, hogy je
readmore

BioHarmonex előrendelés - holnap éjfélig!!!

Ne mondj le az ingyen CaliVita termékekről! Már csak 1 napod maradt, hogy élj a lehetőséggel és tiéd legyen a 31 500 Ft értékű CaliVita termékcsomag! Mit kell tenned? Rendeld meg a BioHarmonex legújabb generációját MOST és ajándékba kapsz egy nyakpántot, 5 extra programot és 31 500 Ft értékben választhatsz CaliVita terméket! Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot! Az akció 2016. december 31-ig tart. Bővebb információt a www.bio-harmonex.com oldalon találsz.   Ez az e-mail kizárólag a CaliVit
readmore

Ingyenes kiszállítás még 3 napig!

Rendeld meg kedvenc termékeidet decemberben Még 3 napig él DECEMBERI EXTRA AJÁNLATUNK:Rendelj minimum 10 000 KP értékben 2016. december 31-ig, és rendelésedet ingyen házhoz szállítjuk! Miért érdemes a CaliVita termékeit választanod? Mert több mint 20 éve kimagasló szakmai háttérrel kínáljuk a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeinket. Mert mindig a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására törekszünk. Mert 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkr
readmore

Gummy Kids 1+1 akció

1-et fizetsz 2-őt kapsz 3 NAPIG > December 27-29. között Gummy Kids 1+1 akció!  A 2 db termék ára 8 460 Ft helyett, most csak 4 230 Ft | BP 105 | KP 3 331 Melyik gyerek ne szeretné a gumicukrot? Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék dinós matrica is könnyen mosolyt csal a gyerekek arcára!    MEGRENDELEM >>> Miért vála
readmore
Nemzetközi szponzorálási lehetőségekrőlNemzetközi szponzorálás – holland operációHogy miért érdemes terjeszkedni más piacok felé is? A legfontosabb érv az, hogy a CaliVita központja Budapesten van és Nyugat-Európa egy óriási piaci lehetőség a terjeszkedésre, a maga közel 400 milliós lakosával! Az ott élő emberek egy igen magas színvonalú wellness kultúrához vannak szokva, fizetőképes kereslettel, magas életszínvonallal, amelyhez a magas minőségű CaliVita termékek nagyon jól illeszthetők, ajánlhatók. A hazai piac viszonylag kis mérete egy másik jelentős tényező, ami rákényszeríti a hazai hálózatépítőket - az újakat is –, hogy külpiacokon is terjeszkedjenek. Így tehát a hálózatépítők versenyképességét nemcsak a hazai piacokon kell biztosítani, hanem a nemzetközin is. Most amikor a modern technikai vívmányoknak köszönhetően már minden háttéreszköz a rendelkezésünkre áll: internet, Skype, MSN egyéb ingyenes kapcsolattartó lehetőségek, nagyon könnyű kapcsolatot tartani a külföldi hálózatépítőkkel is. A Skype segítségével, például be lehet őket kapcsolni hazai előadásokba, rendezvényekre konferenciahívással, hogy csak egy példát említsünk.Ha valakinek rokona, vagy ismerőse él vagy dolgozik a helyi operációval nem rendelkező európai  országban, az könnyedén terjeszkedhet ennek a kapcsolati tőkének köszönhetően. Ön szerint mekkora esélye van a sikerre, ha egy új – hálózattal még alig rendelkező vagy egyáltalán nem rendelkező -  országban indul el az üzlet indulásakor? Most összefoglaljuk, hogy mi ennek a menete, a többi már Önön múlik!!!Új regisztráció menete Nyugat-EurópábanAz újonnan regisztrált Tagnak 52 KP értékben (kb. 65-70 EUR-ért) kell vásárolnia ahhoz, hogy teljes körű Taggá váljon.Úreadmore

Legfrissebb fotóink