Ok
Elfelejtette tagkódját?
Adja meg a regisztrált e-mail címét és elküldjük önnek a tagkódját!
E-mail
Elfelejtette PIN-kódját, CV-bónusz jelszavát?
Kérjük, töltse ki a tagkód mezőt!
Tagkód
Vissza a cikkhez
heritage : CaliVita International

Történetünk

Út egy álomtól a világcégig

1990-ben Kaliforniában fogalmazódott meg először a gondolat egy olyan vállalkozás indításáról, amely képes támogatni az Európában zajló gazdasági és életmódváltozásokat, vagy akár az élükre is állhat. Az 1991-ben megalakuló California Fitness küldetése az volt, hogy az Egyesült Államokban több évtizedes hagyománnyal és tapasztalattal rendelkező életmódfelfogást - miszerint az étkezésünkből hiányzó tápanyagokat vitaminokkal és étrend-kiegészítőkkel pótoljuk - meghonosítsa az európai régióban oly módon, hogy közben felkarolja és támogatja a térségben kibontakozó ambiciózus vállalkozói lelkesedést.

A küldetés messze többről szólt egy kereskedelmi cég létrehozásánál. Olyan kihívást jelentő és felelősségteljes társadalmi szerepvállalás volt ez, amely kevés vállalat számára adatik meg. Büszkék vagyunk rá, hogy tevékeny részesei lehettünk ennek az időszaknak, és egymással párhuzamosan, több területen is élére állhatunk a változásoknak:

 • a vitaminok, étrend-kiegészítők szerepének és fontosságának megismertetésében,
 • a prevenció és az egészséges táplálkozás szükségességének tudatosításában,
 • a vállalkozói lehetőségek megteremtésében, bemutatásában és támogatásában,
 • és a támogató környezet kialakításában és fejlesztésében (jogszabályi környezet, orvos-szakmai támogatás, képzési rendszerek).
Az elmúlt 25 évben minden területen mélyreható átalakulások támogatói lehettünk, és olyan eredményeket érhettünk el, amelyek hatására ma a CaliVita International mindenki által elismerten a térség meghatározó szereplőjévé válhatott.

Vitaminkultúra a-tól z-ig

A ’90-es évek elején a térségben néhány alapvitamintól eltekintve szinte ismeretlen volt a vitaminok és étrend-kiegészítők egészségre gyakorolt hatása. A megadózisú multivitaminok, a koenzim Q10-tartalmú készítmények, az antioxidánsok, a vércsoportos táplálkozásnak megfelelő vitaminok, az omega-3 halolaj, a folyékony vitaminok mind ismeretlen fogalomnak számítottak a kezdeti időszakban, míg mára már mindenki számára ismertek és közkedveltek. Elértük, hogy a kezdeti 3-4 terméktől mára a CaliVita International biztosítja az egyik legszélesebb termékpalettát tagjai és vásárlói számára. Ez is jelzi azt a tudást és tapasztalatot, amelyet sikerült felhalmoznunk az elmúlt 20 év során együttműködve az amerikai és európai étrend-kiegészítő piac legkiválóbb és legelismertebb szakembereivel.

Minőség kompromisszumok nélkül

A cég tevékenységének és termékeinek mindvégig meghatározó eleme volt a kiváló minőség. Ez az elvárás nemhogy csökkent volna az utóbbi időben, de még szilárdabb, mint valaha. A CaliVita International mindvégig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megőrizze termékei kompromisszumok nélküli kiváló minőségét és megfizethető árait. Az elmúlt 20 év során felhalmozott tapasztalatnak és vezetői hitnek köszönhetően mára a CaliVitáé az egyik legszigorúbb termékfejlesztési és gyártási elvárásrendszer, amely követelmény mind a cég saját dolgozóival, fejlesztőivel, mind a külső partnerekkel, beszállítókkal szemben.

Az egészségtudatos életmód meghonosítása

A CaliVita International mindvégig kiemelt hangsúlyt fektetett arra, hogy az a tudás és tapasztalat, amely az amerikai térségben felhalmozódott az elmúlt 60 év során a vitaminokról, elérhetővé váljon az európai térség valamennyi polgára számára. Ennek támogatására a CaliVita számtalan eszköz dolgozott ki és alkalmazott. Mára mérföldkőként tekintünk vissza:

 • a Vitaminbiblia első kiadására (amelyet még számos további követett),
 • az első orvoskonferenciára (amelyet azóta Európa és Amerika közel 40 országában rendezünk meg),
 • az első terméktréningekre (melyek eredményeképpen mára több százezres lelkes és profi vitamintanácsadó tevékenykedik a térségben).
Büszkék vagyunk rá, hogy meghonosítottuk az ingyenes orvosi konzultációkat, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a CaliVita mára a térség egyik leghatékonyabb és legszélesebb körű támogatást nyújtó MLM-cégévé válhatott.

Inspiráló vállalkozói környezet megteremtése

A CaliVita International alapításának egyik fundamentuma az „amerikai álom” elérhetővé tétele volt mindenki számára. Ki akartunk építeni egy olyan vállalkozási környezetet, amely mindenki számára lehetővé teszi, hogy elindítsa saját CaliVita vállalkozását. Mindvégig alapelv volt, hogy csak egy egyszerű, igazságos, átlátható, kockázatmentes és maximális támogatást nyújtó stabil környezet felelhet meg ennek a célnak. Ezeket szem előtt tartva mára elértük, hogy elismerten a CaliVita Internationalé az egyik legkiforrottabb és legvonzóbb kifizetési és támogatási rendszer az iparágban. Munkánk és törekvésünk eredményeképpen több százan lettek CaliVita euró-milliomosok, és számuk évről évre gyarapszik.

Hosszú utat tettünk meg a 90-es évek Európájától a mai napig. Hiszünk benne, hogy azt a tudást és tapasztalatot, amelyet sikerült felhalmozunk az elmúlt évtizedekben, a világ más régiói számára is hasznos és társadalmat formáló erővé tudjuk emelni. Ez a törekvés vezetett el oda, hogy a kezdeti néhány országtól mára a világ 37 országában jelen vagyunk. Büszkék vagyunk rá, hogy eljuttattuk a CaliVita értékeket és lehetőséget Európa minden országába és számos közép-amerikai egészségtudatos vállalkozó is a CaliVita nemzet részének vallhatja magát.  Hiszünk benne, hogy ezen a hosszú úton a rengeteg tapasztalat, a számos nehézség és a számtalan siker egyaránt kellett ahhoz, hogy mára kiforrott, büszke és professzionális partnerei lehessünk valamennyi CaliVita vállalkozónak.

 

„Hitünk az egészségmegőrzésben, a kompromisszumok nélküli minőségben, az együttműködésen és a megosztott tudáson alapuló üzleti sikerben töretlenebb és szilárdabb, mint valaha, így nyitottan és eltökélten állunk az új kor kihívásai elé…”

Hargitai Győző, alapító és elnök

A CaliVita üzlet számokban: 

 • 25 év tapasztalat;
 • több mint 1 milliárd USD összforgalom;
 • percenként 1 új tag/belépő;
 • 2 millió regisztrált tag;
 • 20 millió elégedett fogyasztó a világ 80 országában;
 • 1000 Rolls-Royce-nyi kifizetett bónusz.

A CaliVita termékek számokban

 • több mint 100 termék;
 • 100,000,000 doboz egészség;
 • 5 milliárd értékesített tabletta;
 • több mint 500-féle csúcsminőségű  hatóanyag;
 • 5000 minőségbiztosítási teszt évente.
 

Újabb szállítási lehetőség!

Ritkán vagy otthon? Sürgősen szükséged lenne a termékekre? Vagy egyszerűen csak a saját időbeosztásod szerint szeretnél élni, nem pedig a futárra várakozva? A GLS CsomagPont szolgáltatás költség- és időhatékony kézbesítési megoldást kínál a CaliVita vásárlói számára. Juss hozzá a megrendelt termékekhez a Te napirendedhez igazodva, kényelmesen és gyorsan! 200 településen több mint 500 átvevőhely Hogyan működik? Vásárolj webshopunkban, a www.calivita.hu oldalon, majd válaszd ki a „Szállító választás” menűpontban a GLS CsomagPontot. A megrendelést követően SMS- vagy e-mailértesítést kapsz a csomag érkezéséről és az utánvét összegéről. Ezután nincs más dolgod, mint útba ejteni a kiválasztott átvevőhelyet egy neked tetsző időpontban! Miért előnyös? Gyors és rugalmas: akár már 24 órán belül megérkezhet a csomagod, amelyet 5 munkanapon belül bármikor átvehetsz a
tovább...

Vár rád a nyár!

Lassan a 2015-ös év is a végéhez közeledik, a napok hűvösre fordulnak, a természet felöltötte téli ruháját… Az ünnepi időszakra való készülődés forgatagában néha mégis meg-megállunk az ablaknál és a szikrázó napsütésre vágyva a meleg nyári napokra gondolunk. CaliVita tagként mi az első dolog, ami a nyári forróság kapcsán eszünkbe juthat? Hát persze, hogy a cég egyik legizgalmasabb rendezvénye, a Nemzetközi CaliVita Nyári Tábor! Mi nemcsak gondolunk rá, hanem dolgozunk is rajta, hiszen 2016 nyarán kerül megrendezésre a CaliVita 15. nyári tábora, ahova szeretettel várunk minden régi és új CaliVita tagot, aki egy újabb felejthetetlen Calivitás élménnyel és szakmai tudással szeretne gazdagodni. 2016. június 20–25 között ismét egy új helyen, a Zaton Holiday Resort-ban (Zadar, Horvátország) várunk családoddal és barátaiddal, amennyiben van kedved néhány felejthetetlen napot eltölteni a csodaszép Adria partján, és nem bánod, hogy mi mindent meg
tovább...

E-Protect termékcsalád

 A WHO 2011-es bejelentése, miszerint a mobiltelefonok rákot okozhatnak, nagy port kavart. A vita azóta nőtt a mobiltelefonok és más, gyakran használt hordozható elektronikus eszközök lehetséges egészségügyi veszélyeiről, mindeközben több szakértő és kutató aggodalmának adott hangot.                     A jelerősség sötét oldala Dr. Thomas Rau, a svájci Paracelsus Klinika orvosa egyike az alternatív egészségmegőrzé
tovább...

Természetes tippek allergia ellen

Az allergia mára népbetegséggé vált, és rohamosan terjed. Ugyan a 19. században még csak elvétve fordult elő, és a 20. században is csupán a világ lakosságának 1%-át érintette, ma már 35%-a szenved a betegség kellemetlen tüneteitől. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzései szerint ez az arány 2050-re elérheti az 50%-ot is. Bár az allergiára való hajlam örökölhető, ráadásul a környezeti &aacut
tovább...

Maradj CaliVita tag 2016-ban is!

Emberek milliói választották már a CaliVita kínálta előnyöket: a függetlenség, az anyagi biztonság és a kiváló minőségű termékek által nyújtott Minőségi Életet. Újítsd meg a tagságodat, ha még nem tetted meg, és élvezd továbbra is ezeket az előnyöket! Erre kétféle lehetőséget is biztosítunk neked. Automatikus tagságmegújítás év közben Amennyiben fo
tovább...

Fényes mosoly egész évben

A szájhigiénia valószínűleg még a gazdag, nyugati társadalmakban is kényes pont. Ezt bizonyítják azok a fogászati felmérések, melyek az időskori ínysorvadás fiatalkori kezdetét szerették volna felmérni. Az ínygyulladás, melynek krónikussá válása ínysorvadáshoz vezethet, már a gyermekeknél is megfigyelhető, és Amerikában a felnőtt lakosság felét, a 65 év felettieknek akár 70%-át érintheti.<
tovább...

Nyaralj önfeledten!

Az egész éves kemény hajtás után felüdülés élvezni a napsütést, strandra járni és utazni. Annyi önfegyelem után ilyenkor talán kevesebbet törődünk az egészségünkkel is, ezért most összeszedtünk néhány jó tanácsot, amivel nem tűnik akkora áldozatnak az odafigyelés! Utazás és környezetváltozás során a nem megszokott élelmiszerek sokaknak okozhatnak átmeneti bél- és gyomorrendszeri problémá
tovább...

CaliVita Nyári Tábor - Élménybeszámolók

Kedvcsinálóként nézd meg az előző táborokról készült videókat és olvasd el azok véleményét, akiknek már volt részük ebben a felejthetetlen élményben: „Való világból” álomvilágba Hihetetlen élmény a „való világból” belecsöppenni hasonló gondolkodású, életigenlő, célokkal teli, intelligens, jókedvű, optimista emberek társaságába! Gyönyörű környe
tovább...

D-vitamin és koenzim-Q10

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy milyen betegségektől tartanak a leginkább, valószínű, hogy legtöbben a daganatos megbetegedéseket említenék. De mit tippelsz, mi a vezető halálok a világon? A WHO adatai szerint a szív- és érrendszeri megbetegedések vezetnek a legtöbb halálhoz, gyakorlatilag minden harmadik ember szíveredetű betegségben hal meg, legnagyobb arányban a szívet ellátó koszorúerek betegsége és stroke miatt. Fájdalmas adatok ezek, hiszen a legtöbb
tovább...

CaliVita Nyári Tábor 2015

  Amennyiben az egészséges életmód híve vagy, ismered, fogyasztod és szereted a CaliVita termékeit, hiszel egy független üzlet által biztosított szabadság lehetőségében, bízol egy együttműködő csapat teremtő erejében, vagy csak szeretnél egy élményekkel teli hetet eltölteni barátságos és felszabadult emberek társaságában, akkor feltétlenül ott kell lenned a 2015. június 21-26. között megrendezésre kerülő CaliV
tovább...

Gummy Kids 50% kedvezmény a készlet erejéig!

Gummy Kids féláron KÉSZLETKISÖPRÉSI AKCIÓ > Január 16-tól a készlet erejéig Gummy Kids féláron!  A termék ára 4 230 Ft helyett, most csak 2 115 Ft | BP 53 | KP 1 666 A Gummy Kids a gyermekek fejlődéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, mindezt mesterséges színezékek és ízesítők nélkül. Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék di
tovább...

Magyarországon a legmagasabb a D-vitamin hiány

A borongós téli időben, kevesebb a napsütéses órák száma, így jóval kevesebb D-vitaminhoz jutunk, mint amennyire a szervezet normál működéséhez szükséges lenne.  Magyarországon a legtöbb felnőtt D-vitamin-hiányos A D-vitamin hormonként funkcionál a szervezetben, hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő. Magyarországon a felnőttek 94 százaléka D-vitamin-hiányos, 21 százalékuk pedig nagyon súlyos D-vitamin-hiányban szenved. A gyerekek adatai jobbak: kétharmaduknál észlelhető D-vitamin-hiány és mindössze 5 százalékuknál igen súlyos mértékű. A D-vitamin-hiány so
tovább...

Januári újdonságok - Kezdjük együtt az évet!

2017. január 07-ig MEGHOSSZABBÍTOTTUK! Meghosszabbítottuk a Célkitűző Szeminárium és Stratégiai Szeminárium early bird időszakát! Így 2017. január 07-ig MÉG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ!Jegyárak Early Bird időszakban -20% KEDVEZMÉNNYEL!Célkitűző Szeminárium: 12 000 Ft+ÁFA (bruttó 15 240 Ft) helyett 9 600 Ft + ÁFA (bruttó 12 190 Ft) Célkitűző és Stratégiai Szeminárium: 20 000 Ft+ÁFA  (bruttó 25 400 Ft) helyett 16 000 Ft + ÁFA (bruttó 20 320 Ft)    Ne feledd, hogy je
tovább...

BioHarmonex előrendelés - holnap éjfélig!!!

Ne mondj le az ingyen CaliVita termékekről! Már csak 1 napod maradt, hogy élj a lehetőséggel és tiéd legyen a 31 500 Ft értékű CaliVita termékcsomag! Mit kell tenned? Rendeld meg a BioHarmonex legújabb generációját MOST és ajándékba kapsz egy nyakpántot, 5 extra programot és 31 500 Ft értékben választhatsz CaliVita terméket! Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot! Az akció 2016. december 31-ig tart. Bővebb információt a www.bio-harmonex.com oldalon találsz.   Ez az e-mail kizárólag a CaliVit
tovább...

Ingyenes kiszállítás még 3 napig!

Rendeld meg kedvenc termékeidet decemberben Még 3 napig él DECEMBERI EXTRA AJÁNLATUNK:Rendelj minimum 10 000 KP értékben 2016. december 31-ig, és rendelésedet ingyen házhoz szállítjuk! Miért érdemes a CaliVita termékeit választanod? Mert több mint 20 éve kimagasló szakmai háttérrel kínáljuk a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeinket. Mert mindig a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására törekszünk. Mert 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkr
tovább...

Gummy Kids 1+1 akció

1-et fizetsz 2-őt kapsz 3 NAPIG > December 27-29. között Gummy Kids 1+1 akció!  A 2 db termék ára 8 460 Ft helyett, most csak 4 230 Ft | BP 105 | KP 3 331 Melyik gyerek ne szeretné a gumicukrot? Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék dinós matrica is könnyen mosolyt csal a gyerekek arcára!    MEGRENDELEM >>> Miért vála
tovább...
Nemzetközi szponzorálási lehetőségekrőlNemzetközi szponzorálás – holland operációHogy miért érdemes terjeszkedni más piacok felé is? A legfontosabb érv az, hogy a CaliVita központja Budapesten van és Nyugat-Európa egy óriási piaci lehetőség a terjeszkedésre, a maga közel 400 milliós lakosával! Az ott élő emberek egy igen magas színvonalú wellness kultúrához vannak szokva, fizetőképes kereslettel, magas életszínvonallal, amelyhez a magas minőségű CaliVita termékek nagyon jól illeszthetők, ajánlhatók. A hazai piac viszonylag kis mérete egy másik jelentős tényező, ami rákényszeríti a hazai hálózatépítőket - az újakat is –, hogy külpiacokon is terjeszkedjenek. Így tehát a hálózatépítők versenyképességét nemcsak a hazai piacokon kell biztosítani, hanem a nemzetközin is. Most amikor a modern technikai vívmányoknak köszönhetően már minden háttéreszköz a rendelkezésünkre áll: internet, Skype, MSN egyéb ingyenes kapcsolattartó lehetőségek, nagyon könnyű kapcsolatot tartani a külföldi hálózatépítőkkel is. A Skype segítségével, például be lehet őket kapcsolni hazai előadásokba, rendezvényekre konferenciahívással, hogy csak egy példát említsünk.Ha valakinek rokona, vagy ismerőse él vagy dolgozik a helyi operációval nem rendelkező európai  országban, az könnyedén terjeszkedhet ennek a kapcsolati tőkének köszönhetően. Ön szerint mekkora esélye van a sikerre, ha egy új – hálózattal még alig rendelkező vagy egyáltalán nem rendelkező -  országban indul el az üzlet indulásakor? Most összefoglaljuk, hogy mi ennek a menete, a többi már Önön múlik!!!Új regisztráció menete Nyugat-EurópábanAz újonnan regisztrált Tagnak 52 KP értékben (kb. 65-70 EUR-ért) kell vásárolnia ahhoz, hogy teljes körű Taggá váljon.Útovább...

Legfrissebb fotóink