Ok
Elfelejtette tagkódját?
Adja meg a regisztrált e-mail címét és elküldjük önnek a tagkódját!
E-mail
Elfelejtette PIN-kódját, CV-bónusz jelszavát?
Kérjük, töltse ki a tagkód mezőt!
Tagkód
Vissza a cikkhez
become-a-leader : CaliVita International

Vezetővé válás

Polohn Yvette, 12%, Magyarország

A CaliVita termékeivel egy véletlen folytán ismerkedtem meg. Egy időben családtagjaim különböző betegségekkel küzdöttek, melyek csak halmozódtak. Már-már úgy éreztem, hogy a sors gúnyt űz belőlünk, mert gondjaink egyre csak szaporodtak, megoldást pedig sehol nem találtam ezekre.

Ekkor megismerkedtünk a CaliVita táplálék-kiegészítőivel, és egészségi állapotunk gyors javulásnak indult. Egész családom számára olyan életminőség-változást hoztak ezek a termékek, amiről sohasem hittem volna, hogy „csupán” vitaminokkal elérhető. Elsőként tehát csak fogyasztója voltam a termékeknek, majd a sorozatos pozitív tapasztalat felkeltette az érdeklődésemet az üzlet iránt is. Ekkor kezdődtek az igazán nagy változások az életemben.

Egy csodálatos csapat tagja lehetek, számos új barátra tettem szert, emellett olyan pozitív energia és kisugárzás vesz körül, amilyet azelőtt sehol sem tapasztaltam. A cég és a szponzoraink a legkisebb eredményeket is elismerik, egy álommunkahely a CaliVita.

Meg kell említenem még a képzéseket, melyek nagyban hozzájárultak a személyiségem alakulásához, s a röpke egy év alatt, mióta az üzletépítésbe belefogtam, magamon is hihetetlen változást érzek. Mindez hozzásegít ahhoz, hogy üzletemet egyre könnyedebben, egyre természetesebb módon építhessem mind nagyobb örömöt lelve ebben a tevékenységben. Pedagógusként mindig is közel állt hozzám az emberekkel való foglalkozás, a törődés, a segítségnyújtás. Itt, a CaliVitánál a másokra való figyelés, a velük való kapcsolattartás szinte észrevétlenül visz bennünket egy szabad és boldog élet felé.

Nehézségek természetesen minden munkában vannak, azonban megtanultam hinni önmagamban, kitartóan és következetesen végzem azt a munkát, amelyre szponzoraim tanítanak. Meggyőződésem, hogy egy fantasztikus cég legjobb csapatának tagjaként minden álmomat valóra tudom váltani.

Ábrahám Máté, 12%, Magyarország

Amikor én találkoztam a CaliVitával, olyan ember voltam, akit mindenki az utolsók között keresne meg a névlistájáról.

Huszák László, a szüleim szponzora beszélt nekem először a lehetőségről, amely egyből megragadta a fantáziámat. Hozzá kell tennem, hogy 3 ember megkeresése után úgy gondoltam, én erre képtelen vagyok és meg is álltam. Másfél évig szöktem a CaliVita elől, csak nehogy valaki „berángasson az üzletbe”. A termékeket akkor már fogyasztottam, hiszen a szüleim, Ábrahámné Gyuris Ági és Ábrahám Gábor javában foglalkoztak a hálózatépítéssel.

Ám egy nap történt valami, ami megváltoztatta a hozzáállásomat: a munkahelyemen az egyik „szaki ” nem jött velünk ebédelni, mert nem volt rá pénze. Akkor fogalmazódott meg bennem először igazán mélyen: én nem akarok így élni! Ettől a pillanattól fogva, jobban beleástam magam a CaliVita üzleti világába. Az eddigi utam alatt rengeteg barátra tettem szert. 22 évesen megismerkedhettem egy olyan életfelfogással, amiről addig nem hallottam, azonban nagyon szimpatikus volt. Sokat kellett fejlődnöm emberileg és üzletileg is, azonban a CaliVita ehhez teret és segítséget is nyújt.

A kezdeti sikertelenségek után szépen elkezdett épülni a csapat. Mára egy lelkes társasággal dolgozom együtt és a közös cél hajt minket. Ami még nagyon fontos nekem: itt annyi elismerést kaptam a 2 év alatt, amit más 30 év alatt sem.

Úgy gondolom a CaliVita életem legjobb döntése volt. Itt rátaláltam magamra, egy olyan társaságra és barátokra, akik mellett szívesen „eltengetem” hátralévő életemet. Azt javaslom mindenkinek, hogy bátran vágjon bele, tartson ki, és küzdje le a saját korlátait, mert a pénzen túl rengeteg mindent ad a cég. A CaliVita szerintem maga az élet!

Demeter Erika, 18%, Magyarország (A cikk írásakor 15%-os volt)

Rég nem látott kedves ismerősünkkel egy születésnapi ünnepségen találkoztunk újra. Látva, hogy sem mentálisan, sem egészségileg nem vagyunk a legjobb állapotban, mindemellett anyagilag sem álltunk biztos lábakon, párjával felkerestek minket és felajánlották a segítségüket. A találkozón nemcsak a CaliVita termékeinek jótékony hatását, hanem a bennük rejlő üzleti lehetőséget is bemutatták.

Mivel ismerősünket úgy ismertük meg, mint hiteles és példaértékű életet élő, kiváló üzleti érzékkel rendelkező embert, párja pedig a CaliVita adta lehetőségeket kiaknázva húsz éve szabad, független emberként él, nem is volt bennünk kétely azzal kapcsolatban, hogy amit ők felajánlottak, valóban segíteni fog nekünk.

Előttünk is célként lebegett az anyagi biztonság megteremtése, és ezáltal a gyermekeinkkel és egymással eltöltött jóval több minőségi szabadidő elérése.

A szponzoraink képzésein megszerzett tudással, a termékekkel kapcsolatos, illetve üzleti hanganyagok hallgatásával és személyiségfejlesztő könyvek olvasásával képeztük magunkat. Az új tudás birtokában egyre magabiztosabban, könnyebben tudtuk átadni érzéseinket, tapasztalatainkat, a pozitív eredmények pedig lendületben tartottak, így rövid időn belül elértük a 15%-os szintet.

Valljuk, hogy tartósan sikeres és anyagilag is megbecsült az lehet, aki kitartó, aki a nehézségek és a „nemek” ellenére is feláll és továbbcsinálja. Kiváló eszközök vannak a kezünkben. Ha hiteles vagy abban, amit csinálsz, és jó az attitűdöd, akkor az emberek is követni fognak és meghallják szavaidat.

Lorelai Gutu, 12%, Románia

Néhány éve úgy döntöttem, hogy a CaliVitát választom, és ez a lehető legoptimálisabb lehetőségnek bizonyult a számomra. Ez az ideális munka! Saját vállalkozásom van, magam osztom be az időmet, egészséges vagyok, mert 100%-ban a saját termékeimet fogyasztom, az anyagi jutalmam pedig a bőséges havi jutalék. Általában ez az összeg sokkal magasabb, mint az átlagkereset, sőt már az is előfordult, hogy havi 1000 dollárt kerestem! És ehhez mindössze szenvedélyt, lelkesedést és tetterőt kell beletennem mindenbe, amit csinálok.

Kiváló csapatom van, kedves barátaim és csodálatos szponzoraim, akiknek nagyon hálás vagyok mindenért, amivel jelenleg rendelkezem, ami jelenleg én magam vagyok. Elmondhatom, hogy az elmúlt évek során rengeteget fejlődtem. Elmegyek mindenhová, ahol tanulhatok valamit, részt veszek a tanfolyamokon, szemináriumokon.

A CaliVita pontosan az a változás az életemben, amire szükségem volt; az esély, hogy valóra válthassam álmaimat. Hálás vagyok mindenért, amit a magaménak mondhatok, ami vagyok, és ami ezután leszek!

Małgorzata Polańska – Grzyb, 12%, Lengyelország

Jelenleg közvetlen családomban mindenki tagja a CaliVita nagy családjának. Mindennap fogyasztunk táplálékkiegészítőket, így nincs szükségünk orvosra. De nem ez az egyetlen dolog, amit a cégtől kaptam.

Hála a CaliVitának, az életem is színesebb lett! Az elmúlt 3 évben a CaliVita vezetőinek, menedzsereinek és dolgozóinak személyében rengeteg csodálatos emberrel volt alkalmam megismerkedni, és sokukkal kifejezetten szoros a kapcsolatom. Megtanultam, hogyan kell beszélni velük, és hogyan kell tanácsot adni az általam tartott összejöveteleken a táplálékkiegészítők használatával vagy a hálózatépítéssel kapcsolatban. Úgy érzem, értük vagyok, nekik pedig szükségük van rám. Elismertebbnek és magabiztosabbnak érzem magam.

12%-os szintet értem el, és egy éven át Triple Line Bonus-t kaptam. Az a célom, hogy a CaliVita rendszerében egyre magasabbra jussak. A szemináriumokon való részvétel nagyon sokat segít. Nemcsak képzés, de jó szórakozás is, ami további munkára serkenti a résztvevőket.

Az a legfontosabb, hogy kitartóan igyekezzünk elérni a célt. A sikeres emberekre figyeljünk, és ne azokra, akik folyton csak panaszkodnak és mindig borúlátóak. Az én életemnek az a mottója, hogy „ami nem öl meg, az megerősít”!

Azoknak, akik már a CaliVita kötelékében dolgoznak, azt tanácsolom, hogy higgyenek saját készségeikben és képességeikben, és ne adják fel mindjárt az elején – hallgassanak szponzoraikra és menedzsereikre!

Marek Białek, 15%, Lengyelország

Néhány évvel ezelőtt, amikor először hallottam az MLM-rendszerről, vagyis a hálózatépítésről, és az ehhez kapcsolódó pénzkereseti lehetőségről, nagyon szkeptikus voltam. De egyszer csak azt gondoltam magamban: „Miért ne próbálnám meg? Végtére is nem lehet vele veszíteni, csak nyerni”. Hát így kezdődött a calivitás pályafutásom.

Hogy miért választottam éppen ezt a céget? A CaliVitánál mindenki egyenlő – nem számít a korod, hogy esetleg már idősebb vagy, és a nyugdíj mellé szeretnél egy kis kiegészítést keresni, vagy hogy nincs diplomád, esetleg éppenséggel GYED-en lévő fiatal anyuka vagy.

A CaliVita rendszere igazi függetlenséget biztosít. Az én számomra az is fontos, hogy akkor és ott építem a hálózatomat és a struktúrát, ahol és amikor én szeretném. Senki nem mondja meg nekem, hogy meddig kell dolgoznom, és attól sem kell tartanom, hogy kirúgnak. Az, hogy mennyit keresel, hogy mennyi időt és energiát fordítasz a munkára, csakis rajtad múlik!

Hála a CaliVitának, jobb életminőséget sikerült elérnem. Mostanra az MLM-ről kialakult véleményem is megváltozott. 15%-os szintet értem el eddig , és ez a jó teljesítmény arra ösztönöz, hogy még magasabbra törjek.

Tudom, hogy az embernek mindenért meg kell dolgoznia, de a CaliVitánál eltöltött 3 év alatt meggyőződtem róla, hogy a CaliVita nem csupán extra pénzkereseti lehetőséget jelent, hanem az igazi jómód felé is megnyitja a kaput – kellő igyekezettel és kitartással mindez valóban lehetséges!


 

.

Újabb szállítási lehetőség!

Ritkán vagy otthon? Sürgősen szükséged lenne a termékekre? Vagy egyszerűen csak a saját időbeosztásod szerint szeretnél élni, nem pedig a futárra várakozva? A GLS CsomagPont szolgáltatás költség- és időhatékony kézbesítési megoldást kínál a CaliVita vásárlói számára. Juss hozzá a megrendelt termékekhez a Te napirendedhez igazodva, kényelmesen és gyorsan! 200 településen több mint 500 átvevőhely Hogyan működik? Vásárolj webshopunkban, a www.calivita.hu oldalon, majd válaszd ki a „Szállító választás” menűpontban a GLS CsomagPontot. A megrendelést követően SMS- vagy e-mailértesítést kapsz a csomag érkezéséről és az utánvét összegéről. Ezután nincs más dolgod, mint útba ejteni a kiválasztott átvevőhelyet egy neked tetsző időpontban! Miért előnyös? Gyors és rugalmas: akár már 24 órán belül megérkezhet a csomagod, amelyet 5 munkanapon belül bármikor átvehetsz a
tovább...

Vár rád a nyár!

Lassan a 2015-ös év is a végéhez közeledik, a napok hűvösre fordulnak, a természet felöltötte téli ruháját… Az ünnepi időszakra való készülődés forgatagában néha mégis meg-megállunk az ablaknál és a szikrázó napsütésre vágyva a meleg nyári napokra gondolunk. CaliVita tagként mi az első dolog, ami a nyári forróság kapcsán eszünkbe juthat? Hát persze, hogy a cég egyik legizgalmasabb rendezvénye, a Nemzetközi CaliVita Nyári Tábor! Mi nemcsak gondolunk rá, hanem dolgozunk is rajta, hiszen 2016 nyarán kerül megrendezésre a CaliVita 15. nyári tábora, ahova szeretettel várunk minden régi és új CaliVita tagot, aki egy újabb felejthetetlen Calivitás élménnyel és szakmai tudással szeretne gazdagodni. 2016. június 20–25 között ismét egy új helyen, a Zaton Holiday Resort-ban (Zadar, Horvátország) várunk családoddal és barátaiddal, amennyiben van kedved néhány felejthetetlen napot eltölteni a csodaszép Adria partján, és nem bánod, hogy mi mindent meg
tovább...

E-Protect termékcsalád

 A WHO 2011-es bejelentése, miszerint a mobiltelefonok rákot okozhatnak, nagy port kavart. A vita azóta nőtt a mobiltelefonok és más, gyakran használt hordozható elektronikus eszközök lehetséges egészségügyi veszélyeiről, mindeközben több szakértő és kutató aggodalmának adott hangot.                     A jelerősség sötét oldala Dr. Thomas Rau, a svájci Paracelsus Klinika orvosa egyike az alternatív egészségmegőrzé
tovább...

Természetes tippek allergia ellen

Az allergia mára népbetegséggé vált, és rohamosan terjed. Ugyan a 19. században még csak elvétve fordult elő, és a 20. században is csupán a világ lakosságának 1%-át érintette, ma már 35%-a szenved a betegség kellemetlen tüneteitől. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) előrejelzései szerint ez az arány 2050-re elérheti az 50%-ot is. Bár az allergiára való hajlam örökölhető, ráadásul a környezeti &aacut
tovább...

Maradj CaliVita tag 2016-ban is!

Emberek milliói választották már a CaliVita kínálta előnyöket: a függetlenség, az anyagi biztonság és a kiváló minőségű termékek által nyújtott Minőségi Életet. Újítsd meg a tagságodat, ha még nem tetted meg, és élvezd továbbra is ezeket az előnyöket! Erre kétféle lehetőséget is biztosítunk neked. Automatikus tagságmegújítás év közben Amennyiben fo
tovább...

Fényes mosoly egész évben

A szájhigiénia valószínűleg még a gazdag, nyugati társadalmakban is kényes pont. Ezt bizonyítják azok a fogászati felmérések, melyek az időskori ínysorvadás fiatalkori kezdetét szerették volna felmérni. Az ínygyulladás, melynek krónikussá válása ínysorvadáshoz vezethet, már a gyermekeknél is megfigyelhető, és Amerikában a felnőtt lakosság felét, a 65 év felettieknek akár 70%-át érintheti.<
tovább...

Nyaralj önfeledten!

Az egész éves kemény hajtás után felüdülés élvezni a napsütést, strandra járni és utazni. Annyi önfegyelem után ilyenkor talán kevesebbet törődünk az egészségünkkel is, ezért most összeszedtünk néhány jó tanácsot, amivel nem tűnik akkora áldozatnak az odafigyelés! Utazás és környezetváltozás során a nem megszokott élelmiszerek sokaknak okozhatnak átmeneti bél- és gyomorrendszeri problémá
tovább...

CaliVita Nyári Tábor - Élménybeszámolók

Kedvcsinálóként nézd meg az előző táborokról készült videókat és olvasd el azok véleményét, akiknek már volt részük ebben a felejthetetlen élményben: „Való világból” álomvilágba Hihetetlen élmény a „való világból” belecsöppenni hasonló gondolkodású, életigenlő, célokkal teli, intelligens, jókedvű, optimista emberek társaságába! Gyönyörű környe
tovább...

D-vitamin és koenzim-Q10

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy milyen betegségektől tartanak a leginkább, valószínű, hogy legtöbben a daganatos megbetegedéseket említenék. De mit tippelsz, mi a vezető halálok a világon? A WHO adatai szerint a szív- és érrendszeri megbetegedések vezetnek a legtöbb halálhoz, gyakorlatilag minden harmadik ember szíveredetű betegségben hal meg, legnagyobb arányban a szívet ellátó koszorúerek betegsége és stroke miatt. Fájdalmas adatok ezek, hiszen a legtöbb
tovább...

CaliVita Nyári Tábor 2015

  Amennyiben az egészséges életmód híve vagy, ismered, fogyasztod és szereted a CaliVita termékeit, hiszel egy független üzlet által biztosított szabadság lehetőségében, bízol egy együttműködő csapat teremtő erejében, vagy csak szeretnél egy élményekkel teli hetet eltölteni barátságos és felszabadult emberek társaságában, akkor feltétlenül ott kell lenned a 2015. június 21-26. között megrendezésre kerülő CaliV
tovább...

Gummy Kids 50% kedvezmény a készlet erejéig!

Gummy Kids féláron KÉSZLETKISÖPRÉSI AKCIÓ > Január 16-tól a készlet erejéig Gummy Kids féláron!  A termék ára 4 230 Ft helyett, most csak 2 115 Ft | BP 53 | KP 1 666 A Gummy Kids a gyermekek fejlődéséhez nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza, mindezt mesterséges színezékek és ízesítők nélkül. Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék di
tovább...

Magyarországon a legmagasabb a D-vitamin hiány

A borongós téli időben, kevesebb a napsütéses órák száma, így jóval kevesebb D-vitaminhoz jutunk, mint amennyire a szervezet normál működéséhez szükséges lenne.  Magyarországon a legtöbb felnőtt D-vitamin-hiányos A D-vitamin hormonként funkcionál a szervezetben, hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő. Magyarországon a felnőttek 94 százaléka D-vitamin-hiányos, 21 százalékuk pedig nagyon súlyos D-vitamin-hiányban szenved. A gyerekek adatai jobbak: kétharmaduknál észlelhető D-vitamin-hiány és mindössze 5 százalékuknál igen súlyos mértékű. A D-vitamin-hiány so
tovább...

Januári újdonságok - Kezdjük együtt az évet!

2017. január 07-ig MEGHOSSZABBÍTOTTUK! Meghosszabbítottuk a Célkitűző Szeminárium és Stratégiai Szeminárium early bird időszakát! Így 2017. január 07-ig MÉG KEDVEZMÉNYES ÁRON JELENTKEZHETSZ!Jegyárak Early Bird időszakban -20% KEDVEZMÉNNYEL!Célkitűző Szeminárium: 12 000 Ft+ÁFA (bruttó 15 240 Ft) helyett 9 600 Ft + ÁFA (bruttó 12 190 Ft) Célkitűző és Stratégiai Szeminárium: 20 000 Ft+ÁFA  (bruttó 25 400 Ft) helyett 16 000 Ft + ÁFA (bruttó 20 320 Ft)    Ne feledd, hogy je
tovább...

BioHarmonex előrendelés - holnap éjfélig!!!

Ne mondj le az ingyen CaliVita termékekről! Már csak 1 napod maradt, hogy élj a lehetőséggel és tiéd legyen a 31 500 Ft értékű CaliVita termékcsomag! Mit kell tenned? Rendeld meg a BioHarmonex legújabb generációját MOST és ajándékba kapsz egy nyakpántot, 5 extra programot és 31 500 Ft értékben választhatsz CaliVita terméket! Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot! Az akció 2016. december 31-ig tart. Bővebb információt a www.bio-harmonex.com oldalon találsz.   Ez az e-mail kizárólag a CaliVit
tovább...

Ingyenes kiszállítás még 3 napig!

Rendeld meg kedvenc termékeidet decemberben Még 3 napig él DECEMBERI EXTRA AJÁNLATUNK:Rendelj minimum 10 000 KP értékben 2016. december 31-ig, és rendelésedet ingyen házhoz szállítjuk! Miért érdemes a CaliVita termékeit választanod? Mert több mint 20 éve kimagasló szakmai háttérrel kínáljuk a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeinket. Mert mindig a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására törekszünk. Mert 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkr
tovább...

Gummy Kids 1+1 akció

1-et fizetsz 2-őt kapsz 3 NAPIG > December 27-29. között Gummy Kids 1+1 akció!  A 2 db termék ára 8 460 Ft helyett, most csak 4 230 Ft | BP 105 | KP 3 331 Melyik gyerek ne szeretné a gumicukrot? Nemcsak kellemes, gyümölcsös íze, de a minden dobozhoz járó ajándék dinós matrica is könnyen mosolyt csal a gyerekek arcára!    MEGRENDELEM >>> Miért vála
tovább...
Nemzetközi szponzorálási lehetőségekrőlNemzetközi szponzorálás – holland operációHogy miért érdemes terjeszkedni más piacok felé is? A legfontosabb érv az, hogy a CaliVita központja Budapesten van és Nyugat-Európa egy óriási piaci lehetőség a terjeszkedésre, a maga közel 400 milliós lakosával! Az ott élő emberek egy igen magas színvonalú wellness kultúrához vannak szokva, fizetőképes kereslettel, magas életszínvonallal, amelyhez a magas minőségű CaliVita termékek nagyon jól illeszthetők, ajánlhatók. A hazai piac viszonylag kis mérete egy másik jelentős tényező, ami rákényszeríti a hazai hálózatépítőket - az újakat is –, hogy külpiacokon is terjeszkedjenek. Így tehát a hálózatépítők versenyképességét nemcsak a hazai piacokon kell biztosítani, hanem a nemzetközin is. Most amikor a modern technikai vívmányoknak köszönhetően már minden háttéreszköz a rendelkezésünkre áll: internet, Skype, MSN egyéb ingyenes kapcsolattartó lehetőségek, nagyon könnyű kapcsolatot tartani a külföldi hálózatépítőkkel is. A Skype segítségével, például be lehet őket kapcsolni hazai előadásokba, rendezvényekre konferenciahívással, hogy csak egy példát említsünk.Ha valakinek rokona, vagy ismerőse él vagy dolgozik a helyi operációval nem rendelkező európai  országban, az könnyedén terjeszkedhet ennek a kapcsolati tőkének köszönhetően. Ön szerint mekkora esélye van a sikerre, ha egy új – hálózattal még alig rendelkező vagy egyáltalán nem rendelkező -  országban indul el az üzlet indulásakor? Most összefoglaljuk, hogy mi ennek a menete, a többi már Önön múlik!!!Új regisztráció menete Nyugat-EurópábanAz újonnan regisztrált Tagnak 52 KP értékben (kb. 65-70 EUR-ért) kell vásárolnia ahhoz, hogy teljes körű Taggá váljon.Útovább...

Legfrissebb fotóink